donderdag 9 april 2015

Stroom black outs


Een aantal beleidsmakers zullen best nerveus zijn geworden door het plotseling uitvallen van elektriciteit op verschillende belangrijke plaatsen. Onlangs gebeurde dat nog in Amsterdam. Maar ook elders in nog drie NATO landen vielen door een black out in hun hoofdsteden van V.S in Washington met ondermeer het Witte Huis, Italië (Rome) en Turkije (Istanbul)
In het openbaar wordt niet gesproken over de werkelijke oorzaken maar op het web zijn andere begrippen te lezen. Zoals bij Nibura waar gesproken wordt over EMP aanval; een electro magnetische puls.
Ik neem waar dat vanuit satellieten proeven worden genomen om het Westen te intimideren. En je mag raden vanuit welk land dat wordt aangestuurd; Rusland . Hum. In elk geval is onze hoog cultuur kwetsbaar voor langdurige stroomuitval als ze werkelijk gaan trommelen. Dan is er geen stroom meer en geen water, geen afvoer van riolen, geen licht, geen verwarming, geen geld, geen internet, geen telefoon, geen …. Dan wordt het leven weer  zoals het altijd al geweest is. Alleen de overgang zal vooral niet leuk zijn.

Onlangs was een jongeman uit Taiwan bij ons op bezoek. Hij had het koud in het onverwarmde huis  met zijn feminiene lijf en het eerste wat hij deed toen hij kwam…is er wifi..overal zocht hij maar hij vond het niet in het huis.. De volgende morgen ging hij weer weg; te koud en geen wifi. De andere bezoekers gniffelden er wat om want  deze ogenschijnlijke hindernissen waren voor hen geen probleem.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten