dinsdag 15 oktober 2019

in de ruimte verankerde kwaliteitspunten met herhalings fenomenen


In de geomantie kennen we in de ruimte verankerde kwaliteitspunten in positieve en ook in negatieve zin, die in de tijd doorwerken bij onbewust gebruik.

Onlangs had ik een ervaring te slapen op een plek waar voorheen een computer lange tijd heeft gestaan. Het hoofdkussen lag precies op de computer plaats. In de nacht werd ik wakker en werd belaagd door bepaalde manipulatie wezens die dat als voedingspunt hadden.
Door ernaast te gaan slapen kon ik weer beter slapen en een les in begrenzen ondergaan. 

De dag ervoor waren we in Delfzijl bij het datacentrum van Google langs geweest. In subtiele zin is dat een voedingspunt van een beruchte ‘darknet system’ dat onder en boven de aarde is en niet al te fris is. Bovengronds, in de midden wereld oogt het mooi maar in subtiele zin zit het in het manipulatieve systeem. Om maar niet te spreken van het zwarte aura en sterke elektromagnetische fenomenen! Dergelijke negatief geladen plekken verbinden weer met andere nare plekken en zorgen voor een overstijgings kwaliteit dat nog groter is. Bepaalde delen van Amsterdam zijn dan ook niet meer te pruimen met al die subtiel gekoppelde datacentra.

Ik brak onlangs in de keuken een voorwerp en herkende toen dat dat daar meer was gebeurd in het verleden.  Een oud traumapunt doorkruist met een negatieve lijn en een bepaald subtiel wezen dat leeft van negatieve emoties, dat gevoed wil worden en aanzet tot strijd, breuk e.d. Zo’n punt heeft een oorsprong en dat lag hier bij de bouw van het huis in 1712.  Dat bewust maken is soms al voldoende om beweging in de vastgezette patronen te brengen.

Gelukkig zijn er ook positieve fenomeen punten als bepaalde cultus plekken met heilige lijnen, bepaalde verlichte wezens e.d.
En er zijn magische punten zoals de stoel van Karel de Grote in Aken waar zittend op zijn stoel hij zijn gehele rijk kon managen.

en overigens er is geen universeels goed of slecht, alleen een omgangs ervaring die leerzaam is: meestal pijnlijk en soms dodelijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten