woensdag 1 juli 2020

De zeer nemende sferen op de top van de berg Ochsenkopf met het metalen monster

Een kort verslag van een eerste topbezoek met weerstand

400 m van de top op een bankje. Hoe verder in die topsfeer te gaan van de mast?
De berggeest: loop gewoon naar boven en kijk rond. Bescherm je.

Het is boven opmerkelijk saai en toeristisch met wat bezoekers. Zelfs deprimerend en voorbij de elementaire sferen…!  De immense metalen mast is zeer dominant aanwezig en lijkt op een buitenaards metaalwezen. Eerder heb ik al de dominante buitenaardse sferen waargenomen.

Bos barrière en hindernis door grote zendmast
Stop: ga links het bos in; er is wat met het bos!
 Ben een paar honderd meter van de toegang af.
Merk dat er boven de bossfeer een barrière is. Dat komt door de elektromagnetische straling van de grote zendmast, waardoor de kosmische voeding wordt belemmerd voor de bossfeer. Ik vraag het Apparaat op de Schneeberg of die daar wat aan kan doen. Het haalt deze barrière weg.
Vraag aan de bomen is er nog meer? Ze wijzen naar de zendmast.
Ik onderzoek de grote zendmast. Daar is iets boven de mast dat niet gezien wil worden; een buitenaardse bezetting. De Aquarius energie van boven transformeert dat. En halverwege de mast is iets dat verborgen is, spleetogen buitenaardsen. Dit wordt getransformeerd door de Aquarius energie van diep in de aarde.  De grote fee neemt het vervolgens over.
Oei, een druk op hoofd, had me onvoldoende beschermd.

Twee stoeltjes liften gaan naar elk een zijde van de berg.  De christenen hebben hun eigen Gipfelkreutz aangebracht. Ze moesten eens weten.

Een uitzichttoren geeft wel een mooi uitzicht naar de grotere omgeving.  

Op het eerste gezicht zijn er geen bijzondere steenstructuren meer zichtbaar of de sferen zijn eruit.  Dat terwijl dit het allerheiligste punt van de berg was. Onder de slangen sferen, dan de drakensferen en boven een oorspronkelijk niet toegankelijk gebied omdat daar de godensferen waren. Nu is de nieuwe god de grote zendmast waar ook bijgebouwen zijn.  Dat zorgt ook voor autoverkeer op de weg omhoog.
Overal op de aarde zie ditzelfde: de hoge punten worden door zendmasten bezet, en toeristen vergapen zich naar de verre omgeving. Maar hoe de sferen werkelijk zijn op de top hoor je niet ,omdat de bezetting hen heeft overmeesterd.

Je kunt beter laag blijven dan het hoog zoeken met deze nieuwe zendkastelen met toeristische trekpleisterpunten. Wat doen we de Grote Natuur toch aan met onze moderne telecommunicatie, waar we alle gretig gebruik van maken.

De Aquarius energie is bij  nadere beschouwing al boven de berg, boven de hoge mast en ook diep in de aarde, waar de wortel van de kilometers dikke granietblaas is, die de Schneeberg en de Ochsenkopf hebben gevormd.  Bij de Ochsenkopf is al een heel dun lijntje van onder naar boven.
De berg heeft tijd nodig om het op te nemen en uit te breiden een rustige ontwikkeling dat voorzichtig gaat, niet opeens. De Schneeberg zendmast is verder en heeft langere tijd gehad en is een positieve zender geworden.

Terug naar beneden
Als ik naar beneden loop moet ik echt bijkomen van de nare sferen boven.
Ga naar stenen links van me om te zitten. Dat waren eens en nog steeds heilige stenen met veel inhoud, Hier woonden de Goden.
Dus op ongeveer 100 m van de top zijn de midden sferen nog heilig, beter gezegd: Heel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten