dinsdag 7 juli 2020

NIEUWSBRIEF juli / augustus 2020


NIEUWSBRIEF  juli / augustus 2020
Gaialogische activiteiten in Nederland en Naturbegegnungshof Schirnding
Dick van den Dool
Zomer ‘HOLI days’
 Samen op stap in de Levende Natuur in deze Nieuwe Tijden om wakkerder, heler en vooral eigener te Zijn
Beste vrienden,
Het afgelopen (angst)afstand-tijdperk was voor mij een tijd om me nog intensiever met de Omgevende Natuur te verbinden in het Fichtelgebirge en vooral met de twee hoogste bergen.
De nemende subtiele elementaire krachten die zich voeden met onze negatieve emoties en technologische stralingen proberen nu te heersen. Doch de leven gevende elementalen, verbonden met de vitaliserende vijf elementen, aarde, water, lucht, vuur en Licht/Stilte/Bewustzijn, blijven present, zij het wat teruggetrokken en wachten weer op ontmoetingen!

Of om het prozaïsch te zeggen: het Omgevende geeft ook om je en houdt geen afstand als je maar bewust contact wilt leggen.

Overbrug de afstand door naar Buiten te Gaan en de eigen Spirituele wortels te ontdekken, ballast te laten wegvloeien en je eigen Bewustzijns Kracht te gaan LEVEN. We hebben elkaar nodig, ook het Omgevende, waar we meer mee verbonden mee zijn dan je voor mogelijk houdt!
 
Lees verder in deze Nieuwsbrief wat er in juli en augustus voor mogelijkheden zijn binnen Gaialogie.                          

Warme groet en mogelijk tot ‘ont moeten s!
Dick van den Dool.
Pak de draad bevrijd weer op!


Onderwerpen Nieuwsbrief
A. Vijf Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe en het Gewijde Noorden in het Friese land en Groningen, Noord-Holland en Limburg in de periode 16 t/m 21 juli a.s.

1.Donderdag 16 juli, (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (deel 1)
Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.

2.Vrijdag 17 juli (9.30 – 17.00): Groningen de schone punten van Fivelingo. (deel 17) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.
3.Zaterdag 18 juli (10.00 – 17.30): Noord-Friesland;
Thema: Bijzondere fenomenen in het Noordoost Friese kust gebied: Kernlicht Aarde: heel Tijdloze- en Nieuwe tijd subtiele fenomenen. (deel 5)

4.Zondag 19 juli (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting aan subtiele kwaliteitspunten (deel 2) Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opBouwen.
5. Maandag 20 juli (11.00 -17.00) Noord-Holland, bezoek en onderzoek twee Atlantispunten. Deel 1. Thema: Aarde Centrum Licht met Blinde wel Energie en meer.
6. Dinsdag 21 juli 2020 (10.30 – 17.00) Vijfde ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o.                    Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contactLimburg was eens een energetisch “de kosmos op aarde”.

B. Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 20 juli (19.30 – 22.00). Thema: in wat voor tijd leven we eigenlijk? 

C. Leergang Gaialogie individueel

D. Vanaf 23 juli t/m 11 september: Verblijf in Schirnding: Helende Inspiratieve Ontmoetingen ‘Buiten en Binnen’ in het Fichtelgebirge Zomer 2020 Welkom op spirituele vakantie in het In-Uit wijding gebied.
E. Planning: na de zomer in september weer een nieuwe serie activiteiten in Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten