vrijdag 10 juli 2020

Strijd anders aangaan


Gisteren vroeg een vrouwelijke kennis mij waar de Graalhoeders in het Fichtelgebirge gebied zijn gebleven.  Zouden ze door de vele oorlogen in de 15, 16e en 17e eeuw zijn uitgeroeid? Toen ik m’n vriend vroeg waar ze volgens hem zijn gebleven wees hij naar de bergen in het zuiden van Tsjechië. Daar hadden ze zich geestelijk verstopt.
Door er over te praten schrokken ze wakker en vliegen gelijk in tientallen naar het Fichtelgebirge, omdat ze beseften dat ze hun taak versaagd hadden en nu weer gaan ondersteunen. Ze schieten letterlijk te hulp!

Als ik naar de plek rijd, zie ik dat de vrijgekomen graalhoeder mannen op hun plekken staan als wachters.
We zijn heel blij met de graalridders. We hebben ze gemist, zegt de Bergeest.Stop, kijk eens om je heen? Wat zie je? Op het rechts gelegen grote grasveld vlak bij de toegang, zie ik vele subtiele wezens met vaandels: die wachten op je! Daar gaat een strijd gestreden worden en jij voorop!  Ik vraag waartegen? Dat zul je wel merken! Dan zie ik op het veld ik duizenden/honderden elementalen, waaronder ook reuzen.
Bepaalde krachten vallen de berg aan! Een strijd tussen elementalen aan deze kant, de zuidkant, en elementaren aan de andere zijde van de berg, de noordzijde. Deze laatste hebben zich op de oppervlakte van de berg gevestigd nadat de mens verschillende toeristische activiteiten heeft uitgezet: skibanen, skiliften, rodelbanen en andere emotie gevende ontladingssporten. Het meest aantrekkelijk voor de demonen is een grote steengroeve waar met explosieven wordt gewerkt. Nu deze invasisten dagen de daar van nature wonende elementaal wezens uit.

Ik wil onderhandelen en in de geest vraag ik de ‘tegenpartij’ of ze willen onderhandelen. Wij willen de berg, geen onderhandeling! Is hun reactie.
Ik heb geen zin in strijd en bel m’n vriend op wat te doen.  Hij zegt dat de tegenkrachten er ook mogen zijn en soms moeten ze het uitvechten. Nu wel met Bewustzijn en Liefdeskracht en ik zie dat ze aan de andere kant wegtrekken en de aarde eet hen nu op. Diepe ontroering komt over me.
Dan zegt m’n vriend: kijk wat er nu gebeurt! Van boven komt een mooi Licht naar beneden. Hemels Licht.  En dan is het gebeurd.

Liefde en Bewustzijn zijn het beste medicijn.  Ik zie dat de natuurwezens de vaandels laten liggen en ze gaan weer naar hun eigen posities. En ik, ik wil geen legeraanvoerder zijn.
De berggeest zegt: indrukwekkend hoe jullie dat oplossen!

 Hoor in de verte -50 km hemelsbreed- een zwaar geschud van Grafenruhr, het grootste NAVO-troepenterrein in Europa dat door een groot contingent VS troepen wordt bewoond waar ze met nu met artilleriebeschietingen oefenen.   Een uitermate slecht voorbeeld voor de sferen!  

Ga weer verder bergopwaarts.
Stop: daar hebben we veel van geleerd hoe het ook kan!

Stop! Ik zie links van het pad klappende elementalen: we hoeven geen strijd te voeren!

Het kan je zomaar overkomen als je ergens Buiten wandelt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten