zondag 11 oktober 2020

Gaialogie activiteiten NIEUWSBRIEF-oktober 2020

Gaialogische activiteiten in Nederland en Naturbegegnungshof Schirnding 
Dick van den Dool 

 Samen op stap in de Levende Natuur in deze Nieuwe Tijden om wakkerder, heler en vooral Eigener te Zijn 
Beste vrienden, Het ‘bewegende afstand-tijdperk’ is voor mij een tijd om me nog intensiever met de Omgevende Natuur te verbinden in het Fichtelgebirge en vooral met de twee hoogste bergen, die ook Nederland gericht zijn als eerste hoogste toppen aan de zuidoostzijde van dit lage land. 

De nemende subtiele elementaire krachten, die zich voeden met onze negatieve emoties en technologische stralingen, proberen nu te heersen. Doch de Leven gevende elementalen, verbonden met de vitaliserende vijf elementen, aarde, water, lucht, vuur en Licht/Stilte/Bewustzijn, blijven present, zij het wat teruggetrokken en wachten weer op ontmoetingen! Of om het prozaïsch te zeggen: het Omgevende geeft ook om je en houdt geen afstand als je maar bewust contact wilt leggen! 

Overbrug de afstand door naar Buiten te Gaan en de eigen Spirituele wortels te ontdekken, ballast te laten wegvloeien en je eigen Bewustzijns Kracht te gaan LEVEN. We hebben elkaar nodig, ook het Omgevende, waar we meer mee verbonden mee zijn dan je voor mogelijk houdt! Lees verder in deze Nieuwsbrief wat er in oktober voor mogelijkheden zijn binnen Gaialogie. 

 Warme groet en mogelijk tot ‘ont moeten s! 

Dick van den Dool 

Onderwerpen Nieuwsbrief 
A. Vijf Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe en het Gewijde Noorden in het Friese land en Groningen en Limburg in de periode 22 t/m 28 oktober a.s. 

 1.Donderdag 22 oktober (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (Deel 3) Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN. 


2.Vrijdag 23 oktober (9.30 – 17.00): Groningen de schone punten van Fivelingo. (Deel 18) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.


3.Zaterdag 24 oktober (10.00 – 18.00): Nieuwe en oude subtiel energetische schoonheden in het kustgebied van Noordwest -Friesland: vulkanen en nieuwe planeet instromingen en oude archetypische Friese adels plek. 

 4.Zondag 25 oktober (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting aan subtiele kwaliteitspunten Planken Wambuis (deel 4) Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opBouwen.
5. Woensdag 28 oktober (10.30 – 17.00) Zevende ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o. Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contact. Limburg was eens een energetisch “de kosmos op aarde”.
B. Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 26 oktober (19.30 – 22.00). Thema: Hoe ben je werkelijk van binnen? 

C. Leergang Gaialogie individueel 

 D. De 'Naturerlebnishof' in SCHIRNDING in Fichtelgebirge, Noord-Beieren. Mogelijkheden in ‘onmogelijke’ tijden.

 E. Agenda 2020 
- november: excursies 19 t/m 24 november 
- december: excursies 10 t/m 15 december 
- 20 december t/m 6 januari 2020 retraite ‘midwinter met heilige nachten anders beleven ’Going in door Going out.

wil je de Nieuwsbrief ontvangen, neem contact op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten