zondag 11 mei 2014

Belevendigde kerkegang



Vandaag eens ter kerke gegaan daar de Kindergruppe van dochter Janne een opvoering had in de lokale kerk ter ere van moederdag. Janne wilde echter niet bij de kinderen zitten want daar zit de ‘zwarte dominee’ die ze eerder als böse Zauberer bestempelde. Ze ziet  namelijk zijn schaduw, die haar meer afschrikt dan zijn innemende persoonlijkheid.
Zo kerks ben ik nou ook weer niet maar wel nieuwsgierig hoe hier het rituaal en vooral de energie ter kerke is. Als oud kerkebouwer weet ik veel van de bouwrituelen van kerkbouwers en hoe zij een energie-machine wisten te formeren.  Het huidige probleem is echter dat er geen energetisch onderhoud meer is.
Mijn waarneming ter plaatse: boven de kerk hangt een engel en een godswezen is ingedaald boven het koor.  Het kerkschip is gevuld met een tegenkracht van duistere aard als geheel uitziend als een veelkoppig donkere draak. Een ware Oerkracht die onder de kerk in de ondergrond woont. Oorspronkelijk was de kerk een duizend jaar geleden meer een godsveld die via de toren binnen kwam en zich verenigde met de aardse godinkracht. Het godswezen dat hier zo’n 800 jaar woont komt uit de bovensferen.
Opmerkelijk is de vaste bewoner van de kerk; een torenwezen, een vuurlucht-wezen met een bepaalde ontwikkeling, die verbonden is met de in de aarde wonende godin.
In de loop van de dienst komt het lokale godswezen meer in de kerk als vooral de kinderen zingen en laat de tegenkracht zijn tentakels wat losser.

Ineen nabij gelegen plaats ook eens kijken hoe het met de kerk is; een gevulde ruimte van tegenkrachten met geen godswezen. Als energeticus ben ik niet gecharmeerd van deze dogmatische ruimten. Deze traditionals hebben me niets te onderwijzen laat staan te boven-wijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten