maandag 12 mei 2014

Inspiratieve activiteiten in mei

In mei zijn er weer twee inspiratieve bijeenkomsten in Amsterdam  en weer één in Giessenburg waarvoor ik je van harte uitnodig!

 Inhoud
Voor wie is geïnteresseerd in Gaialogie en een eigentijdse ervaring, is een maandelijks programma  beschikbaar. Op deze bijeenkomsten komen aan de orde: actuele thema´s over Nieuwe en Oude Aardse subtiele fenomenen, vragen die leven, uitwisseling van inzichten en het thema van  maand.



Photographs of sand in water by Sylvain Meyer    Title: Simplicius
Het thema in de mei maand is:   De van-Zelf bewegende proactieve stroom-Mens
De gaande fundamentele veranderingen  maken veel los in de Natuur,  inclusief de mens, wat niet altijd plezierig is. Als het onplezierige echter is uitgewerkt kan een nieuwe fase intreden. Hoe kan deze fase er ondermeer uit zien?
Onlangs had ik daarover een zeer enerverende droom waarvan de strekking was dat de menselijke contacten tot doel hebben elkaar voortdurend in een positieve creatieve stroom te brengen. Elk zet je aan in een als ‘persoonlijk’ positief ervaren veranderings-beleving. Denken in stromen en iets in beweging brengen is vooral ook een grondprincipe in de gaialogie en gebaseerd op oude principes:
-       alles stroomt of alles is in beweging”  en "men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt" (Heraclitus)
-       "Niets is ooit, maar alles wordt" (Plato)
-       "alles verandert, niets gaat ten gronde" (Ovidius)
-       "Niets is standvastig" (Aristoteles)

Het thema van de inspiraties in mei is dan ook de proactieve stroom-mens in jezelf te herontdekken. ….

Maandagavond  Amsterdam:  19 mei
-       Ontmoetingsplaats:  Annette van de Lang,  PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam, tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@online.nl  Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur 

Dinsdagavond, Giessenburg:  20 mei
- Ontmoetingsplaats:   Bovenkerkseweg 32, 3381 Kb Giessenburg  tel.  0184-651222. Mailadres: info@gaialogie.nl Tijdstip:  19,45 – 22.00 uur
Woensdagmorgen Amsterdam-Zuid:  21 mei
Ontmoetingsplaats: Geerdinkhof 377, 1108 AB Amsterdam Zuidoost , telefoon 020 4520 70 30 .Parkeren kan gratis in de buurt. , mailadres: carin@villasophia.org. Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur 
Graag tot weerziens op één van deze bijeenkomsten en meldt even van te voren of je komt.
Gasten zijn van harte welkom! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten