maandag 19 mei 2014

Wieringen anders

Wieringen ook wel het geheime Waddeneiland genoemd was ook eens een eiland voor een 1000 jaar lang.
Op het eiland zijn verhalen over een kabouter ras sammelkes die nu  van het eiland voorgoed zijn verdwenen door de inpoldering. Het vaste milieu paste niet meer zo bij hun aard. Wat wel nog daar leeft is een klein mensenras, die ik ‘hobbits' noem’. Ze leven als klein volkje terug getrokken en lijden sterk onder de intensivering van het landgebruik.  De 20-30 cm lange wezens zijn ijverig, landelijk gekleed en hebben daar al hun domicilie  zo’n 5-6000 jaar. Hobbitland noem ik hun territorium.
De kerk van Oosterland is een voormalig versterkt aarde-uitstroompunt waar een veld keien op  is aangebracht om de uitstroom te intensiveren.  Archeologisch is dat bevestigd bij het koor waar de keien laag nog bestaat uit 1 m dikte. Voor de kust is een zeer interessant nieuwe-tijdsveld, dat nog niet verankerd is, kristalhelder van aard, waarin dimensie wezens leven.  Voorbereidende punten tijdens de grote veranderingen die gaande zijn.
Aan de westkust leeft nog een 90 m hoge vliegende zeedraak.  Deze draken hadden in de Viking tijd de functie de zeevaarders te begeleiden op hun zeereis langs de zeelijnen die verankerd waren op de energiepunten, zoals Oosterland eens was.

Ik wil er nog een keer heen gaan naar dit mooie eiland met vele oude punten en specifieke wezens. Wil je mee, laat me het wetern.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten