maandag 26 december 2022

Subtiel Wisseling-moment in Ter Apel


 

Ter Apel, 22 december 2022

Ik ga het veld op waar de zon op 30 graden hoog in de mist opkomt. Prachtig gezicht en loop in het grote weideveld.

Het Zonnewezen wil me spreken; Dit is het begin van het Nieuwe Zonnejaar. Prijs en Eer dat. Dat deden alle oude culturen. Wij komen dan met afgezanten naar de heilige plekken. Ik zie dan boven het klooster dat op een paar honderd meter afstand is en Zonnewezen indalen met een sterrenkrans om het hoofd. Het vliegt boven het klooster en zegent het oude punt, nu in de Aarde en zet de zonnestaf – zigzagvormig- in de aarde.  Dit is het eigenlijke Moment! Dan gaat het Zonnewezen weer terug op een zonnewagen. Kijk naar wat het doet met de Godenopening. Ik zie dat er een grote verbinding is tussen de opening en het heilige punt in de aarde en de Godenopening legt verbinding met ondergrond contactsfeer en straalt door in alle onderaarde rijken.

In de Natuur draait alles om; Zwart wordt Wit en omgekeerd. Ook in de Mens wordt het Witte Aetherlichaam geactiveerd en het Zwarte Aetherlichaam trekt zich terug. De grote slangen in de rug draaien ook. De witte slang neemt de plaats in van de zwarte en omgekeerd.

Je hebt dus in het jaar de beweging van midzomer piek van Lichtaether en overgang naar Zwart aether, dalend naar 21ste en diep uit de aarde Lichtaether uitstroom!

Zwarte sjamana: Dit noemen we de grote Ommekeer en we vierden dat!    

een proces dat bij ons allen gebeurd, alleen we zijn het ons niet meer gewaar.



Een bijzondere tijd breekt aan

         neem daar de tijd voor om te ontvangen.

 

Daar gebeurt veel waar we niet bewust deelgenoot van zijn

 omdat de keuze’s ergens anders liggen.

 

De heilige nachten vanaf nu begin januari zijn bijzonder en ontmoet het in Stilte

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten