woensdag 19 oktober 2011

Onze kostbare zenuwen


In onze hersenen ligt een grote vestingmuur tussen de hersenen en bloedvaten.  Ongeveer 600 kilometer bloedvaten doorkruisen de hersenen die voorzien zijn van extra barrières voor stoffen zodat de zeer gevoelige zenuwcellen beschermd worden.   Kleine moleculen kunnen deze noodzakelijke barrière heen, zoals zuurstof, glucose, vetbolletjes,  maar ook verdovende middelen, antidepressiva., alcohol en morfine en hoostwaarschijnlijk ook vele omgevingsgiften.  De hersenonderzoekers stellen dat de celwand van de bloedvaten speciale vangarmen heeft, die een apart programma hebben.
Om deze barrière te nemen worden ook onderzoeken gedaan met geluidsgolven of  om via sluipwegen toch binnen te komen.
Ik heb sterk het vermoeden dat hoogfrequente stralingen deze barrière verzwakken en openen voor stoffen die niet in onze hersenen horen.  Het gaat dan om technische stralingen van mobile zendmasten, handi’s en radioactiviteit.  In elk geval heb zorg over je zenuwsysteem en gebruik geen middelen die de barrière nemen of verzwakken.
Wie weet hier overigens meer over?


Reacties:
Dick, ik geloof dat kwik een heel schadelijke invloed heeft op deze bariere, daarom is het kwik - één van de "hulpstoffen" -  in de vaccins die we als baby al binnenkrijgen zo enorm schadelijk. John Consemulder kan je daar alles over vertellen. (F.B)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten