maandag 24 oktober 2011

het reizen van daar naar hier


Je zal maar als klein kind het  weten nog hebben dat je een herinnering hebt aan het voorgeboortestadium. Dat je geroepen wordt om naar deze Aarde te gaan. Ingedoken in een hoekje in een tussenbestaan komt een wezen je bezoeken met de vraag; wil je naar de aarde?  Een engel of gids die deze entiteit opzoekt in haar grijze omgeving.  De entiteit wil echter niet maar krijgt wel de duw en neemt haar van boven mee naar de oppervlaktesfeer en ze krijgt de keuze om te kiezen uit twee gezinnen op aarde; een rijke en een armere. Ze kiest voor de armere ‘want daar kan ik meer doen’.  Ze krijgt zelfs een opdracht mee om een boodschap door te geven.
Deze boodschap is ze vergeten en wil die weer graag ontmoeten. Maar deze nieuwsgierigheid wordt nog niet beloond, omdat het Al-tijd komt op het juiste moment in de juiste omstandigheid. Daar heb je vertrouwen voor nodig.
Ze vertelt me dit verhaal wat ze aan niemand kwijt kon. Zelfs haar moeder en zusje  nam haar verhaal als vijfjarige niet serieus.
Nu is ze op Aarde en heeft nog een weg te gaan. Een reis door de sferen hier. Ze had onderweg nog een tweede ziel meegenomen uit het schimmenrijk. Nu is het haar leerweg om te luisteren naar haar eigen Bron. Goede en behouden reis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten