woensdag 8 mei 2013

ons lichaamswagen: thema in Amsterdam


Deze meimaand is er weer een inspiratieve bijeenkomst in Amsterdam, nu alleen op de maandagavond  waarvoor ik je van harte uitnodig!

Inhoud
Voor wie is geïnteresseerd in Gaialogie en een eigentijdse ervaring, is een maandelijks programma  beschikbaar. Op deze bijeenkomsten komen aan de orde: actuele thema´s over Nieuwe en Oude Aardse subtiele fenomenen, vragen die leven, uitwisseling van inzichten en het thema van de maand.

Het Thema voor maart is:  Archeus, het lichaamselementwezen
Paracelsus introduceerde weer het lichaamselementwezen dat hij ‘archeus’ noemde. We  krijgen het mee van onze voorouders en wordt bepaald door   onze natuurlijke omgeving en is bepalend  als eerste huis voor ons wezen. Een onderzoektocht naar ons ‘vleeshemd’ de ‘lichaamswagen’ en de relatie met de twee innerlijke‘paarden’; het witte en zwarte paard die  door iets in ons  wordt aangestuurd
De Griekse filosoof Plato benadert de ziel met de metafoor van de wagenmenner (de ratio) met een span gevleugelde paarden. Het witte paard, de emoties, kan de menner gemakkelijker in het gareel houden dan het zwarte paard, de driften.  
  
Maandagavond  Amsterdam:  13 mei
- Ontmoetingsplaats: Annette van de Lang,  PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam, tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@online.nl
- Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur, bijdrage; 20 euro
- vervolgdata:   3 juni

en de vervolg data:
- Woensdagmorgen Amsterdam-Zuid:  26 juni
-  Vrijdagavond, Giessenburg 28 juni 

  
Graag tot weerziens op één van deze bijeenkomsten en ik heb er weer zin in en ..gasten zijn van harte welkom!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten