maandag 1 februari 2016

M’n dochter Janne vroeg aan haar moeder Nadine  of de rivier een slang is.  Gisteren was ik ‘s morgens bij deze rivier de Agara/Eger en net boven het water leeft een veelkoppige water slang/hydra met daarboven een veelkoppige water draak. Dit zijn geen wezens om te bestrijden maar om te ontmoeten!
Nog interessanter was dat daarboven een vrije aetherstroom is en een vrouwelijk wezen schonk met een kan deze lichtaether over me heen.
Nabij stroomt een beekje de rivier in en heeft de oude naam Weisser Bach. Het is het voertuig van witte lichtaether met ondergronds een stroom kristalaether.  Dat zijn twee aetherstromen; water-aether en aardekristal aether.
Goed om dit te ontmoeten en te ervaren de uitwerkingen.

We waren gisteren middag bij een dorpje Neudorf in het Fichtelgebirge en deze kleine gemeenschap werd destijds gesticht op een uitstroompunt van goudgele aarde aether. In het dorp zelf kun je dit niet meer ervaren daar het overwelfd is met rommel energie van eeuwen bewoning. Aan de zijkant in het landschap kun je deze weldoende stroom ontmoeten. Zelfs bij een koude winterwind maakt het je letterlijk subtiel warm!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten