maandag 24 juni 2019

"Fijn" meer, meer meer meer datacentra en nog veel meer subtiele beinvloeding


Doordat we met onze telefoons, computers en tablets massaal gebruikmaken van diensten die in de cloud staan, zijn er steeds meer gebouwen nodig waar al die data bij elkaar komen.

“Wij zijn als Nederland met onze uitstekende infrastructuur een heel mooi knooppunt voor data. Met ons stabiele politieke klimaat, ons stabiele stroomnetwerk en de centrale ligging van Nederland in Europa is onze positie wat datahubs betreft vergelijkbaar met die van Schiphol voor het vliegverkeer en Rotterdam voor de scheepvaart.”
Stijn Grove, algemeen directeur van DDA, de brancheorganisatie van datacentra in Nederland.


Brancheorganisatie DDA concludeerde onlangs dat Nederland Europees koploper is als het gaat om de huisvesting van datacentra. Nederland heeft met dataknooppunt Amsterdam, nu concurrent Londen ingehaald.
De centra liggen in Amsterdam meestal op industrieterreinen of gebieden die zich concentreren op hightech, zoals het Amsterdamse Science Park.

Nederland telt nu 189 datacentra die een totale vloeroppervlakte   van bijna 370.000 vierkante meter.  72 Procent van de Nederlandse datacentra is te vinden in en rondom het stedelijk gebied van Amsterdam  

Vandaag werd bekend dat de Amerikaanse techreus Google in de gemeente Hollands Kroon een nieuw datacentrum mag stichten en verder uitbreiden in haar complex in de Eemshaven. Investering van een miljard. Sinds 2016 heeft Google nu 2,5 miljard euro in datacenters in Nederland geïnvesteerd.
Microsoft zit óók al in de kop van Noord-Holland. Het bedrijf achter Windows heeft een datacentrum in Middenmeer, een dorp in de Wieringermeerpolder, dat eveneens valt onder de ­gemeente Hollands Kroon. 

Uitbreiding zal zeker volgen met  de komst van het snelle netwerk 5G en toepassingen die draaien op kunstmatige intelligentie, zoals zelfrijdende auto’s, huishoudelijke apparatuur en robotica in de landbouw.

-       Voordelen: werkgelegenheid, kennis, innovatie restwarmte……vermaak
-       Nadelen: stroomvreters van vooral in de toekomst, ruimtevreters, nieuwe grote stroomnetwerken zijn nodig, nog meer windmolens en andere alternatieve stroomopwekkingen. Het zijn ook kwetsbare plekken voor terrorisme en oorlogszuchtigen en waterrampen.


Autonome processen
Onlangs sprak ik met een programmeur die werkzaam is bij de rijksoverheid  en databanken en nu al constateert dat ze de ingewikkelde in gang gezette processen bijna niet meer zelf kunnen overzien en dat de systemen het zelf kunnen gaan overnemen.  De ingewikkeldheid neemt het over.

Subtiel gezien zijn het plekken met een totale afwezigheid van de vijf elementen die goed zijn voor ons aardse lichaams systeem, een  meer dan een kilometer groot negatief aura, grote subtiele anttenne erboven met een hele grote boven instroom van demonische netwerken e.d.
Geen plekken om als mens te verblijven!
Wie weet of er een overzicht is van deze locaties?

Subtiele Mindcontrol.
Een ander fenomeen dat nog intelligentere technische systemen, bepaalde buitenaardsen, deze datacentra subtiel gaan bezetten, omdat ze vooral houden van veel stroomenergie en straling wat daar is, veel informatie, veel invloed en direct toegang hebben tot heel veel mensen vanuit een punt.

Echt Geen minderen maar meerrrrrrr, nog veel m……...


Bron; ondermeer Trouw van vandaag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten