zaterdag 24 april 2021

Zondagavond: Gaia Ontmoeting via Zoom, 25 april: Boven-Beneden interactie. Kosmische input eren daar de Goddelijke Kosmische Natuur om Ons geeft en zoveel geeft!

 Instituut voor Gaialogie

Ontwikkelen van nieuwe vormen van subtiele verbondenheid tussen Aarde, Natuur, Mens en Kosmos

 

  

 

Welkom a.s. Zondagavond: Gaia Ontmoeting via Zoom, 25 april 2021 

(20.00 - 21.30 uur)

De wekelijks Gaia-Ontmoetingen via het programma Zoom op de zondagavond, is een video ontmoeting met Dick van den Dool van 20.00 uur – 21.30 uur met uitloop. 

Het program bestaat eerst uit een korte meditatie en dan een presentatie van een onderwerp met daarna uitwisseling wat leeft en natuurlijk ondermeer 

Nieuws uit het Fichtelgebirge in Beieren en van de subtiele Natuur in 

Nederland en deze planeet.

 

Thema zondagavond 25 april 

 Thema: 


 

Seamless Perfection - I have woke up many times to hearing beautiful choral singing and heavenly ethereal music. With the singing, sometimes it's male voices, other times female. It can be in chorus or just one singing, but I hear it for that few seconds in that window when you're not fully in gear with the vehicle which is our body. One time I heard a chorus of praise where I heard the echoes like singing in a church. The singing and music leaves me with the certain feeling it is all an eternal praise of God. The music is atmospheric, joyful and has no repetition, but seamless perfection and ever changing newness. ~Barale

https://www.learnreligions.com/angels-singing-1728235

Trillingen uit de kosmos doorstralen ons constant op deze planeet Aarde sfeer. Slechts een beperkte Heelal input zijn we gewaar via zien, horen, voelen. Wat eens nog ervaren werd als het ‘Goddelijke’, Muziek van de sferen in de vorm van engelen gezang op bijvoorbeeld heilige eerplekken, of planeet- en sterrentonen is dat nu vrijwel in de vergetelheid gekomen. Hoe kunnen we ook weer ons instrument Gehoor verfijnen om zo ook en vooral het Kosmische te eren?

 

Vragen van Peter:

Subtiel landschapsbeheer voor bijv. BD bedrijf, tuin, omgevende natuur.

Hoe begin je? Wat zouden de beweegredenen kunnen zijn In kaart brengen van subtiele kwaliteiten,

instroom, uitstroom, doorvoer, transformatiepunten.verblijfsplaatsen aandachtsgebieden deva’s, elementalen

is vooraf toestemming nodig bijv. bij BD bedrijf van de eigenaar/leiding? En/of op subtiel niveau?

 

alles is met elkaar verbonden en een beweging in het ene gebied lokt noodzakelijkerwijs een reactie uit in het andere gebied"

“Dit is de reden waarom, wanneer een ingewijde zich bezighoudt met een zeer verlichtende activiteit ten behoeve van de mensheid, hij het ontwaken en het uitlokken van een reactie van de tegengestelde krachten, de krachten van de duisternis, niet kan vermijden.  Maar, aangezien hij hiervan op de hoogte is, neemt hij de nodige voorzorgsmaatregelen”

Omraam

Vevolg data Gaia Zoom Ontmoetingen in april

Zondagen 2, 9, 16, 23 mei (20.00 – 21.30 uur)

                     wil je deelnemen, neem contact op voor de toegang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten