dinsdag 11 januari 2022

misinwijdingen

hij is gekomen, hij die nooit is weggegaan
Roemi 

 Vanmorgen had ik een opmerkelijke droom. Ik was bij de kust en uit het water kwam een grote zeemeerman. Hij keek strak voor zich uit. Ik ging snel naar m’n vriend toe om het te melden en toen we bij de oever waren kwam het waterwezen weer aan land. Ik keek nu wat zijwaarts van hem en zag dat als m’n vriend een beweging met z’n hoofd maakte het wezen de beweging volgde. Vervolgens was er een gesprek. Zijdelings zei het tegen me dat ik als indiaan iets heb meegemaakt dat hem deed schrikken en hem weerhield om contact met mij te maken. 

 Ik belde m’n vriend J.H.en hij meldde dat indianen veel met buitenaardse ontmoetingen hebben. Bij rituelen kunnen deze wat van de inwijdelingen pikken en iets er voor in de plaats aanbrengen. Bijvoorbeeld bij trancedansen rondom vuren en het lichaam zeer op de proef wordt gesteld. Ik zie inderdaad de donkere ring met een heel vreemd wezen erbij in m’n bovenaura en de verbinding met andere dimensies. Verkeerde inwijdingen kwamen en komen veel voor waardoor de inwijdeling een instrument wordt voor een bepaalde realiteit. M’n vriend gaf me het advies naar een bepaalde bron in het Fichtelgebirge te gaan om deze nu ongewenste verbinding te verbreken en de oorspronkelijkheid van neutraliteit te herstellen. Vanmiddag ben ik daar geweest en na een half uur te banjeren in een halve meter dikke sneeuwlaag kwam ik bij de betreffende bron. Het ontwijdingsproces was al enige tijd gaande en het heerlijke koude water bezegelde dat. Dat voelt veel lichter aan en herstelt. Met Een bevroren kop haar liep ik goedgemutst terug. 

 Ik onthoud me van welke inwijding dan ook en realiseer alle misinwijdingen die in de lange mensheidsgeschiedenis met me hebben plaatsgevonden. Hoedt u voor de spirituele inwijding en doe gewoon. Dank zeemeerman en waarde vriend.

  elke dag is een reis en de reis zelf is mijn thuis 
Matsuo Basho 

 opgetekend 3 februari 2010 om 17:54

Geen opmerkingen:

Een reactie posten