donderdag 12 april 2012

de dimensionaliteit; openingen naar andere reeds aanwezige realiteiten en nieuwe toegangen tot versloten dimensies


Gaialogische activiteit in Zutphen

Zeven maandelijkse inspiratieve bijeenkomsten met Dick van den Dool in Zutphen met als centraal thema De Nieuwe geest van 2012: Oerveranderingen in, op en boven deze planeet Aarde’.

Veel te beleven
Het is een zegen om te mogen leven in deze belevingsvolle tijden. Tijden waarover veel gezegd is, wordt en vooral veel idee├źn rondzwermen over wat komt.  Elke tijd heeft zo haar nieuwe Geest en vooral deze waarin zoveel mensen op deze  ervaringsvolle planeet verblijven. Een planeet die altijd in beweging is in een immer bewegend universum.
In de  gaialogie- de subtiele Omgevingsheelkunst-  zijn deze subtiele veranderingen in de omgevingswerkelijkheden al langer bekend.  
Elke avond staan we ‘stil’ bij een thema en is er een uitwisseling van ervaringen en (Her)ori├źntatie van de eigen positionering.
 .
 .
Wanneer en welke thema’s:
Zeven avonden met de volgende onderwerpen
-       17 februari: veranderingen in de aarde zelf; fundamentele processen in het gesteente en het oude en nieuwe subtiele aardelichaam
-       9 maart: veranderingen op de aarde; de winden en wateren en de grote geesten
-       16 maart de opener atmosfeer en de nieuwere relatie met de kosmos
-       13 april:  de dimensionaliteit; openingen naar andere  reeds aanwezige realiteiten en nieuwe toegangen tot versloten dimensies
-       11 mei: de samenleving verandert in een andere orde
-       22 juni:  sterven en opnieuw geboren worden in een ander ‘Mens’lichaam
-       13 juli:  voorbij het Mens-zijn,  materie ruimte en tijd
Aansluitend is een ervaringsweek in Duitsland over dit thema van  19 t/m 25 augustus:  ‘Oerveranderingen  waarnemen in de subtiele natuur  van het Fichtelgebirge’ (Schirnding, Beieren, BRD)

Waar
De  avonden zijn op vrijdagavond zo eens per maand in de bovenruimte van de Driekant Ambachtscentrum, Lange Hofstraat 23/25, zijingang steeg, 7201 HT Zutphen. Toegang: 15 euro  Tijden: 19.45 uur - 22.00 uur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten