maandag 25 februari 2013

subtiele ervaringsdag in Wolfheze


Deze  zaterdag  2 maart wil ik graag met jullie weer intern  en extern op stap gaan in Wolfheze  in de Wolfhezerbossen bij de Wodans eiken.
Deze subtiele ervaringsdag is vooral bedoeld voor de leergangers   die de leergang hebben gevolgd.  Gasten zijn welkom dus als je iemand wilt meenemen laat het me weten.


Het  maart thema is: Subtiel gebiedsonderzoek.
Wat te raadplegen voor advies in de subtiele sferen als je ergens bent?  Is er een algemene wetmatigheid of verschilt het van gebied tot gebied.  
Raadpleging van de subtiele buitenomgeving kent vele lagen en mogelijkheden; de landschapsdeva, de gebiedskoning, en/of –koningin, specifieke natuurwezenrijken dan wel de tegenkrachten.
Een wandeling door de oude omgeving van Wolfheze met haar oude eiken, heidevelden, grafheuvels en een verdwenen dorp
Specifieke aspecten die aan de orde komen:
 - op welk niveau is subtiele raadpleging  gaialogisch wenselijk ; een subtiele moraal
- welke afstemming doe je automatisch wat je geleerd hebt als het gaat om bovenwereld, midden wereld, neder wereld raadpleging
- subtiele gebiedsgrenzen
- integrale benadering
Ook wil ik subtiele menskundige aspecten onder de aandacht brengen, zoals: de vier mensentypen; van  de volledige bezette naar de bevrijde mens.

-       Overige thema-leergangdagen Gaialogie
-          13 april; Christelijke heiligdommen en hun huidige energetica, gezien vanuit de oude christelijke geomantie en de nieuwetijds-geomantie (locatie Friesland)
-          11 mei; Meerdimensionale wezenswerelden (locatie Nijmegen en omgeving)
-          1 juni: Natuurmystiek in Groningen
-          29 juni: Eilandgeomantie: Ameland



Geen opmerkingen:

Een reactie posten