donderdag 27 augustus 2015

Duveltje toch!
Soms zijn andere werelden van invloed op je gedrag. Een Italiaanse man was onlangs op bezoek op de hof met zijn vriendin. Hij hield van andere dingen dan ik maar alla aankijken hoe het gaat. In het werk wat grof maar een juiste intentie en het resultaat was ook oké. Tot ik na enige tijd wat weerzin voelde en me afvroeg wat er gaande was.  De persoon droeg wat bij zich wat ging overspringen. Op een zeker moment was hij aan het twijfelen of hij zou blijven of weggaan en opeens waren ze weg met wat materiele brokken als een kapotte wasmachine en een klein ongelukje. Hogere en lagere werelden kunnen zeker ingrijpen als de mensenwereld geen besluit neemt.

We leven in een dubbele wereld. Vanuit de fysieke wereld kan er een subtiele strijd, spanningsveld  zijn tussen bijvoorbeeld landen als China en de V.S, de nieuwe macht en de oude macht. Vervloekingen werken door in de sferen. De mogelijke reacties uit de materiele sfeer worden overgenomen door de parallelle werelden en dan gaat er opeens iets stuk in het materiele.

Ook kunnen geestelijke werelden zelf ingrijpen in menselijke processen op onnatuurlijk gedrag als strijd, oorlog, milieuvervuiling en menselijke ontering.
be alert!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten