woensdag 7 augustus 2019

Subtiele nieuwe voeding


Gisteren had ik twee waarnemingen die m’n aandacht trokken:
-       Na bezoek aan een 17e eeuwse bibliotheek in een cisterciënzer klooster was ik moe
-       Bij het wandelen in een rivierdal merkte ik op dat lopen vermoeiend was.

Wat was het geval? Het klooster is subtiel voeding technisch niet meer in overeenstemming met m’n eigen trilling; een donker bezeten veld dat eerder nemend is dan gevend. En in de ogenschijnlijk mooie natuur ontbrak het aan voldoende vitale aether krachten door de droogte en het lage debiet van de oer rivier. Het landschap is als het ware minder vitaal dan ik veronderstelde.

M’n Oer systeem is afgestemd op voeding door aether krachten uit de natuur en bezoek ook bewust deze voedende plaatsen. Aether is een fijnstoffelijke voedingsstof die ‘verdwijnt’ door opvulling door belastende krachten. Als het vrijwel geheel uiterlijk weg is kun je spreken van een demonisch veld, zoals je dat aantreft in grote steden, waardoor mensen vatbaarder worden voor negatief uitwerkende destructieve krachten i.p.v. de opbouwende constructieve leven gevende sferen.


In eigen licht aether veld wandelen door verandering van programma
Van buiten naar van binnenuit voeding en/of van nieuw veld

Pratend met een vriend over m’n bevindingen kwam hij ook met een oplossing. Het subtiele lichaam dient een ander voedingsprogram te maken. Door de zonnekracht in je op te nemen en om je heen en lichtveld te projecteren. Het lichtveld moet je, zoals hij zei, niet verwarren met het aura.  Vanmorgen het toegepast en het voelt weer stukken beter.

Een andere vriend noemt, dat er al een nieuw veld is ontstaan,  zowel boven als onder de aarde en wees me op die gegevenheid die al in m’n aura zit: een sterren lichtveld. Echt sprankelend.

En nu maar hopen dat de Grote Natuur de vele systemen die afhankelijk zijn geworden van de aether krachten niet in de steek laat. De mens doet dat met z’n onverantwoorde daden helaas wel. Gelukkig is de species slapende Mens maar een minderheid in de grote Realiteit.

De oppervlakte zone van deze planeet is nu als het ware in opgebruikt door menselijk gebruik, haar grote subtiele afvalstromen, chemie, te grote afname, ontwatering en geringe neerslag, en klimaatverandering en vooral niet in de laatste plaats door bezettingen.

Daar zijn nog wel natuurlijke plekken waar aether stromen uit de aarde en kosmos komen en niet te vergeten de velden in vochtige dalen die zeer weldoende wateraether bevatten.

Begroet het Nieuwe  aanwezige en eer het oude!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten