donderdag 22 augustus 2019

Dimensiewezens mens gelijkend


Voor degenen die zich bezighouden met intelligent leven buiten deze mooie thuis planeet het volgende.
Slechts een klein aantal realiteiten zijn net zo afgedaald in de materie zoals wij. De meesten zitten in geheel andere realiteiten en zijn voor de materieel uiterlijk gerichte mens niet zichtbaar, waarneembaar.
In de ufowerelden wordt m.i. te veel gericht op de uiterlijke ‘buitenaardsen’, die veelal passen bij ons overleving gebruiksmodel en net zo onaangenaam kunnen zijn als de mensheid.
Gelukkig zijn er veel meer intelligentere soorten die een geheel andere opstelling hebben en ons maar laten rommelen binnen onze grenzen, tenzij het past in je ontwikkeling om hen werkelijk begrensd te ontmoeten.
Overigens is de term ‘buitenaards’ een onjuist begrip daar deze planeet doorleefd is met andere aardsen om je en in je. Een hele zoektocht en gang om jezelf ook van binnen te bevrijden in je aardse ruimtepak ‘lichaam’, ‘vleeshemd’ betekenend.
En net als in de natuurwezen werelden is maar een kleine groep mens gelijkend. De meesten moeten nu echt niets van ons hebben en hebben hun eigen niet op mensen afgestemde ‘ruimtepak’ en gedrag.
“After the medical people cut off the top of the skull, you could see two brain hemispheres, but instead of having a solid brain like humans, it looked like a lot of branches. We called those aliens ‘branch brains.’’  “Stein,” Former Army/CIA UFO Analyst


Geen opmerkingen:

Een reactie posten