vrijdag 29 december 2023

Marcel de Boodschapper: keer u om!

Marcel Messing heeft weer een Kerst boodschap, vanuit zijn Waarheid in de dualiteit.  Een Hamerer naar Waarheid, Liefde en Verbondenheid  op het Aanbeeld van deze ogenschijnlijk verworden uiterlijke wereld in de Vele Werelden.

Hoor tussen zijn woordvoorbeelden door zijn roep naar gerechtigheid en ommekeer die elk van ons kan maken, als je wilt.

De filmmaker zegt: "Marcel Messing is terug van weggeweest! Maar bescheiden als hij is, zegt hij: ‘Iedere dag mag en kun je leren. En zeg nooit dat jij het weet, want we weten meer niet dan wel.’"

We trokken met Univibes de bergen in en interviewden hem thuis: in het land van de Katharen. Een spirituele plek op aarde. Hoe hij daar met zijn vrouw Marijke terecht is gekomen en wat de geschiedenis van de Katharen is? Dat zal hij je vertellen.

"Hij vertelt over de moeilijke en zware tijden die in het verschiet liggen, maar volgens Marcel komen echte omwentelingen altijd van kunstenaars, zangers, dichters, schrijvers. Daarbij citeert hij Tolstoi, die zei: ‘De pen is machtiger dan een staand leger. Het collectieve bewustzijn groeit en is niet meer te stoppen. Het is afgelopen! De kinderen van het licht zijn hier op aarde. Heel bewust op aarde, om elkaar niet alleen te steunen, maar te dienen voor liefde, waarheid en licht.’ Een openhartig en persoonlijk gesprek tussen Tim en Marcel. Laat je in vervoering brengen. Deze keer niet vanuit de Vibestalk studio, maar op locatie. Het is weer voeding voor de ziel."

Nou ja, niet voor elke ziel...omdat vele ogen en oren andere angst input zoeken....

en voor Marcel: de waarheid is altijd fluide en zet het niet om in een overtuiging die je vastzet

een ware Eenheids-Strijder en -Hoeder is kwetsbaar en kan niet geplet worden op het Aanbeeld van de dualiteit

en een Ware esothericus heeft namelijk geen exotherische oude waarheden

en het Lam Gods is al geofferd!

Wees Liefde



https://www.youtube.com/watch?v=HlwFwuTSezw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten