zondag 3 maart 2013

verderfelijk machtsdenken van het vierde rijk


Henry Kissinger: "Als je de oorlogstrommels nu niet hoort ben je doof!"

NEW YORK
Een opmerkelijke bekentenis van Henry Kissinger, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken ten tijde van president Nixon, maakt duidelijk wat er op dit moment gebeurt in de wereld en in het bijzonder in het Midden Oosten.
Vanuit zijn luxueuze appartement in Manhattan heeft de staatsman, die binnenkort 89 jaar zal worden, onlangs gesproken over de mondiale geopolitiek en economie.
“De Verenigde Staten heeft China en Rusland onder controle. De laatste nagel aan de doodskist zal Iran zijn, dat natuurlijk het voornaamste doelwit van Israël is. We hebben het China toegestaan dat ​​het militair kon groeien en we hebben Rusland van het Sovjet tijdperk laten herstellen, om hen een vals gevoel van bravoure te geven. Dit zal zorgen voor hun snelle ondergang. We zijn net als die scherpschutter die de ander het geweer laat oppakken en zodra de ander iets probeert zullen wij raak schieten. De komende oorlog zal zo hevig zijn, dat er slechts één supermacht kan winnen en die supermacht zullen wij zijn, de Verenigde Staten. Dat is de reden waarom de EU zo haastig probeert om een superstaat te vormen, ze weten wat er gaat komen en om te overleven, zal Europa ook één staat moeten worden. Hun gevoel van urgentie vertelt mij ​​dat ze weten hoe laat het is. O, wat heb ik gedroomd van dit heerlijke moment."

"Controleer de olie en je controleert de naties; controleer het voedsel en je controleert de mensen."

Kissinger voegt toe: "Als gewone sterveling kan je jezelf op oorlog voorbereiden door te verhuizen naar het platteland en een boerderijtje te beginnen. Maar je zult ook wapens  moeten meenemen, want horden van hongerige mensen zullen je komen belagen. De elite zal hun veilige havens en speciaal gebouwde opvangcentra opzoeken, maar ook zij moeten oppassen. Net als bij de gewone burgers kunnen hun schuilplaatsen een mikpunt worden."

Na een pauze van een paar minuten waarin hij zijn gedachten ordent gaat Kissinger verder:
“We hebben het leger duidelijk gemaakt, dat we voor de grondstoffen zeven landen in het Midden Oosten zouden moeten innemen. We hebben het leger duidelijk gemaakt, dat we nu bijna klaar zijn daarmee. De meeste mensen weten hoe ik over het leger denk, maar ik moet zeggen dat ze deze keer hun orders gehoorzaam hebben uitgevoerd. Nu alleen Iran nog. Hoe lang zullen China en Rusland toekijken terwijl Amerika het Midden Oosten leegruimt? De Russische beer en Chinese sikkel zullen wakker worden uit hun winterslaap en dat is het moment waarop Israël uit alle macht zal moeten vechten en zoveel mogelijk Arabieren moet doden. Als alles goed gaat, zal hopelijk de helft van het Midden Oosten door Israël worden ingenomen. Onze jongeren zijn de laatste tien jaar goed opgeleid door computerspelletjes a la ‘Call of Duty’ en ‘Modern Warfare’. Onze jongeren zijn geprogrammeerd om goede soldaten te worden, kanonnenvlees, en wanneer we hen vertellen dat ze de straat op moeten gaan om te vechten tegen die gekke Chinezen en Russen zullen ze hun orders gehoorzaam uitvoeren. Uit de as zullen wij een nieuwe samenleving opbouwen. Er is dan nog slechts een supermacht en dat zal de wereldwijde regering zijn die wint. Vergeet niet, de Verenigde Staten heeft de beste wapens, we hebben spullen die geen andere naties hebben en wij zullen de wereld laten kennismaken met die spullen als de tijd rijp is."
Einde van het interview. Onze reporter wordt door de assistent van Kissinger de kamer uitgestuurd.
Copyright © 2013 Global Research
Vertaald door ‘t Vertalerscollectief

Geen opmerkingen:

Een reactie posten