dinsdag 12 maart 2013

lang leven de verandering!


Door de vernieuwende impuls in het Aardecentrum hebben we nu te maken met een tegenstribbelende oude wereld en een nieuwe realiteit die aan het groeien is. De nieuwe realiteit kent  verschillende aspecten die herkent kunnen worden;
-       Wat voorheen in de aarde was is nu in de luchtsferen, m.n. de godinnen sferen stijgen op. Niet overall maar wel op veel plekken. Boven wordt onder, en omgekeerd is ook mogelijk.
-       Nieuwe wezens  en nieuwe sferen  en kwaliteiten gaan zich manifesteren en oude sferen trekken zich terug. Een komen en gaan van soorten is niet alleen in het fysieke maar ook in het subtiele een realiteit.
-       In de mens komen veel verborgen zaken boven die niet meer tegen te houden zijn. Net of de nieuwe sferen oprechter en helderder zijn. Voorheen kon je je nog wel aanpassen of mee veranderen maar het gaat nu om fundamentele veranderingen, die vooral een bewuste overgave vragen.  In de mens worden ook nieuwe vermogens en kwaliteiten wakker die een aanzet geven tot een ‘nieuwe home-dimensicus-mens’ komend uit de oude materie-ruimte-tijd begrenzingen
-       De oude beschermingstechnieken  –lees controle- werken niet altijd meer en verdienen herijking.
-       De oude realiteiten zetten nieuwe grenzen als reactie en verdienen contact om ze te doorzien, te ontladen en te plaatsen. Je treft dit aan bij gewaskringen, krachtplaatsen, heling vanuit externe bronnen, new-age kritische kringen die belaagd worden door grote bezettingen. De vraag is nog steeds actueel; wie ben je werkelijk.
-       Onderscheidingsvermogen is nog belangrijker als het was, omdat bij buiten gerichtheid steeds meer  afleiding, storing en beïnvloeding gaat plaatsvinden. Vooral in de terreinen van heling is een fundamentele andere benadering noodzakelijk, daar zoveel wil meeliften en medebepalen, begrenzen.

We hebben elkaar nu nog meer nodig om helderder te worden en onze humane kwaliteiten in te zetten in de gaande evolutie. Haal elkaar uit de slaap en wordt vrijer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten