zondag 8 december 2013

Ervaringsdag in Drenthe op 19 december; Midwintergebeuren: LICHTDAG




Donderdag  19 december 2013 : 09.00 – 17.00 uur

Inspiratieve ontmoeting met Dick van den Dool


Thema het  Midwintergebeuren in 2013; het speciale Licht/Donker ontmoetingsmoment in dit jaar in een zeer dynamische tijd


Je eigen Licht ontmoeten
Koers houden in een dynamische tijd
als je benevelt raakt door het duister
Een LICHT(e) ontmoetingsdag in je Binnen- en Buiten Natuur
Tijdens de donkere dagen voor Kerst 

Elk jaar staat rond 21 december onze zonnester het verst weg in deze zone van het Aardegebied en vind ook wat wonderlijks plaats. Het sterren bevruchtingsmoment dat licht in het donker komt, dat in het Christendom wordt vertaald door de geboorte van het Christuskind. Een dag om eens dieper stil te staan bij dit grootse gebeuren in de voortzettende veranderingen naar een andere dimensie.

Aspekten van deze speciale LICHT-dag zijn:
- Persoonlijk
-       begrippen opheldering licht/wit, donker/zwart, zwart, lichtbevruchting, lichtzoeker/donkerzoeker in onderscheiden dimensies en tijden, en vooral het eigen Licht ontmoeten.
-       veranderingen die optreden in deze dynamische tijd en hoe daarin je eigen weg te vinden en koers te houden

Landschaps-geomantie     
   We gaan vooral naar buiten in de omgeving  om het subtiele reinigende effect  van de Buiten-Natuur te ervaren en het Buitenlicht te ontmoeten. Het buitenlicht is werkelijk aan het veranderen en  leer dat te herkennen. Ook bezoeken we twee plekken om de Lichtbevruchting waar te nemen en zo mogelijk te ondersteunen. En aan het eind van  de dag een ontmoeting met de schoonheid van de avond en vooravond; het dimensielicht.

Vertrek, verblijf, aankomst
Deze dag  vindt plaats op en/of vanaf het praktijkadres van Margreet Sanders: Peesterweg 4, 9335 TD Zuidvelde, Tel. 0592-613741 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten