woensdag 12 maart 2014

‘Oerleven in deze overgangstijd’

In maart zijn er weer twee inspiratieve bijeenkomsten in Amsterdam  en weer één in Giessenburg waarvoor ik je volgende week van harte uitnodig!

 Inhoud
Voor wie is geïnteresseerd in Gaialogie en een eigentijdse ervaring, is een maandelijks programma  beschikbaar. Op deze bijeenkomsten komen aan de orde: actuele thema´s over Nieuwe en Oude Aardse subtiele fenomenen, vragen die leven, uitwisseling van inzichten en het thema van  maand.

Het thema in de maart maand is:   Oerleven in deze overgangstijd’
Leeft in ons nog een Oer-aspect, de Oermens, instinctief wijs, die één verbonden was met de natuurlijke omgeving en haar ritme van licht/donker, eten in overvloed/dieet, koude/warmte, natuurlijke/onnnatuurlijke straling? 
Welke talenten zijn in deze tijd uit de oude tijden nog hanteerbaar om juister om te gaan met overvloed, vervuiling, binnen-leven,  planeetverandering, prikkel-overdaad en nieuwe  technische subtiele overbelastingen? Een onderzoektocht naar de basis van  je menselijke kwaliteiten  en nieuwe leermeesters.

De mieren kunnen je leren  hoe te overleven als in de bovenwereld de omstandigheden  voor ons lijf huis onmogelijker wordt.
De geestelijke wereld kan ons weer leren  te leven met de veranderende aarde-omstandig-heden. Ouden nieuw ontmoeten elkaar.

Maandagavond  Amsterdam:  17 maart
- Ontmoetingsplaats:  bij Johannes Kunst, Orteliusstraat 261-3, 1056 NT Amsterdam, tel. 06-28111632, johanneskunst@hotmail.com
- Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur 

Dinsdagavond, Giessenburg: 18 maart
- Ontmoetingsplaats:   Bovenkerkseweg 32, 3381 Kb Giessenburg  tel.  0184-651222. Mailadres: info@gaialogie.nl
-       Tijdstip:  19,45 – 22.00 uur, bijdrage

Woensdagmorgen Amsterdam-Zuid: 19 maart

Ontmoetingsplaats:  Lexmond
-       Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur 
-       Opgave bij info@gaialogier.nl

    
Graag tot weerziens op één van deze bijeenkomsten en meldt even van te voren of je komt

… en ik heb er weer zin in en ..gasten zijn van harte welkom! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten