zaterdag 5 juli 2014

Massa's megaliten op dit grote continent

De mensheid is veel ouder dan de wetenschap verondersteld. Zelfs in Nederland zijn vele megalietenstenen buiten de hunebedden te vinden.

Maar hoe is het in verder op dit grootste continent. Lees dit: “De megalithische constructies in Ruslands steppe en bosgebieden zijn gewoonweg verbluffend. Massieve cyclopische muren en grote piramiden, die identiek aan die van Giza, alleen groter zijn.
In Azië zijn er talloze vondsten van megalieten en monolieten, over honderd piramides in China. Maar wat onlangs gehouden in Ruslands eindeloos grote landschappen in de wereld is gewoon adembenemend. Deze muren en stof zijn de oudste ooit, ooit ontdekt. Zijn leeftijd wordt geschat op meer dan 100.000 jaar, de reus muren opdoemen in het landschap zoals stof uit een fantasyfilm. Langzaam de wereld erkent zelf dat veel anders was hier dan je denken zou dat de doctrine van de regerende gewoon verkeerd is. Zoals altijd de vragen die, zijn zoals ze waren in staat om te vormen dergelijke stof die te passen Stoere binken Gespierd / met massa's van verscheidene duizend ton, snij ze, laat staan te verplaatsen? Deze foto's tonen dergelijke massieve structuren, ihresgleich zijn op zoek naar, en al deze zijn natuurlijk niet veroorzaakt. Natuurlijk zullen deze structuren volgen, zoals altijd, hierna over te spoelen kruispunten, evenals sommige secties van de muur op de regels zelf.”

[Archäologie/Megalithen] Met dank aan Rudolf Zemek



Geen opmerkingen:

Een reactie posten