dinsdag 4 november 2014

Hilversumse zendmastellende: het houdt niet OP!


modern zendmonster

Je zal maar een riant villahuis gekocht hebben vlak bij een grote bijna 200 m hoge zendmast. Dat overkwam een jonge familie in Hilversum die ik bezocht. Alle drie familieleden en de katten leden onder wat ik maar zendmast-duur-stress noem. In het huis trof je zelfs geen subtiele elementen-energie meer aan. Op het eerste gezicht dacht ik dat wordt verhuizen voor dit jonge paar. Maar vluchten of wijken is niet altijd de beste  maar wel de makkelijkste kind-strategie! Er zijn ethische regels die gehanteerd dienen te worden zoals: als ik wat doorverkoop dien ik het te verup-kwalificeren en niet in dezelfde staat of slechter te verkopen. En ook als de plaats-les niet geleerd wordt, komt het later weer terug. En wat is ook alweer precies mijn aandeel in deze 3D-affaire? Zo waren in het huis  allerlei moderne elektronica die blijvend aanstaan en intern ook voor zendschadestress zorgen. Dat trekt juist weer aan van buiten! Dus het werd tijd een heel goede collega te vragen wat te doen. Hij wist de zendmaststraling te determineren  dat een dergelijke sterke technisch hoogfrequente bron-energie uitstraalt naar de omgeving doch niet overall in dezelfde intensiteit. Er zijn  ontladingsbanen, ontladingsschillen en kruispunten van verschillende negatieve pijlen afkomstig van verschillende bronnen, te vinden. Als je op een bepaald punt iets plaatst dat de aarde in gaat, wordt het huis minder belast. Maar is  het wel de beste strategie om niet de mens veroorzaakte ellende-straling aan de aarde af te geven en zelf niets doen, afschuiven? De bewoners dienen ons inziens ook zelf een stap te leren zetten anders vervallen we als helpers in de karmische val van onbewuste gooddoers.
 In elk geval leerzaam zo’n ervaring en weet nu dat zendmaststraling niet onbehandelbaar is. Collega’s die zeggen dat deze straling voor de dichtst bijstaande huizen over hen heen straalt, hebben het niet bij het rechte eind. Degene die de bewoners destijds heeft geadviseerd dat het daardoor wel meevalt krijgt een minpunt.  Vooral dergelijke technische masten worden namelijk steeds aangepast, vergroot en van de laatste technieken voorzien.  Dat zie je in Hilversum ook waar een hele grote ijzeren constructie de oudere mast ‘opsiert’, zeg maar een grotere stralingsbron maakt en niemand vraagt aan de meewerkende onbewuste instanties mag dat nu wel!  Dat is in Duitsland wel anders zoals ik weet waar men veel alerter is met dergelijk doom masten. Door de continue uitbouw verandert steeds de meetbare omgevingslast en steeds kan de omgeving , lees bewoners-in nieuw stres leedsitu komen.  Ook bij deze cliënt waar de huisbewoners, de huisgeest leden/leed, kunnen nu niet verwachten dat een eenmalige geomantische ingreep blijvend werkt. Dat vereist een ontwikkelingsbad van inzicht, wakker worden en dat heeft niet elk als primair materieel georiënteerde er echt voor over.

In dit geval was na de komst de energie weer rustig, de elementen settelden zich en het kind was weer rustig, na een ontladingshandeling. Afwachten maar hoe het hier verder loopt. In elk geval was de gevoeligste van de bewoners niet attent genoeg op haar eerste emotionele prikkel bij de huiskoopprocedure. Haar system gaf geen groen licht maar de ratio en de ander, lees partner namen het over. Dure lessen, hele dure lessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten