woensdag 25 maart 2015

intieme geaardheid

Twee vrouwen in de twintig zijn bij mij te gast vanuit twee westerse landen, die een intieme relatie met elkaar hebben. Hun seksuele geaardheid is gericht op vrouwen en nu is de vraag hoe komt dat:
- ze hebben een karmische herinnering aan elkaar en leven dat in dit leven weer uit
- de ene vrouw heeft een te sterke innerlijke man en een minder aanwezig innerlijke vrouw. De andere het tegenovergestelde van een te sterke vrouwelijkheid en een zwakkere mannelijkheid. Het innerlijk evenwicht tussen yin/maan/vr. en yang/zon/mn. is dan verstoord en wordt gecompenseerd door buiten wat het zelf mist. Ze vullen elkaar als het ware aan.
- beide worden aangestuurd door een lustwezen, ‘een pot- of lesbo-wezen’ boven hun hoofd dat sterker is dan hun eigen identiteit. Deze lustwezens besturen het menselijk system aan met aantrekkelijkheden impulsen.
Een andere mogelijkheid dat hier niet het geval is de aanwezigheid van een aangehecht zieledeel dat doorwerkt in het keuzesysteem, het impulsieve system.

Hoe kom je nu uit deze gevangenis van oude patronen is reflectie door zelfonderzoek en nieuwe keuzes maken. Uiterlijk gedrag is immer een reflectieve uiting van innerlijk subtiele aanwezigheden of disbalans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten