woensdag 18 maart 2015

Oorlogsdemon


Buitenlandse gasten brengen ook wat exotisch mee als ze ons bezoeken op de hof. Zo is er momenteel een Amerikaan van 23 jaar die heeft gewerkt bij het corps mariniers. Van zijn 18e tot zijn 22ste had hij een contract en is een half jaar in Afghanistan geweest. Niet zozeer aan het front maar meer heeft hij gewerkt op de basis zelf.  Hij had als 18 jarige de keus gekregen van zijn ouders of naar College te gaan of naar het leger.
Het is nu een heel goede werker en accepteert alles wat je vraagt. Verder viel me op dat hij moeilijk kan aangeven wat hij wil.   Het mariniers drillen  heeft er voor gezorgd dat zijn ego kapot is gemaakt. Nu dient hij te leren om objectief te kijken naar zijn subjectiviteit en wel degelijk eigen wensen mag hebben. 

Subtiel had hij last van een oorlogsdemon  met een oorlogsvloek. De demon voedde zich met herrie en bloed en heeft vampierachtige neigingen.  Het wezen werd door engelen afgevoerd naar een gebied waar het omgevormd werd; van stront naar voeding, zoals een vriend zei, toen we het aankeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten