donderdag 4 juni 2015

….Alles is anders dan je denkt…...

Wat dagelijkse mijmeringen
Iemand vertelde me een merkwaardige waarneming toen ze in deze omgeving met de auto reed naar Waldsassen. Ze zag in de lucht een witte rond vale schijf wolk met in het midden een donkere wolk. De vorm veranderde en werd ovaler en geleek op een ufo, waarbij het zwart na afloop om de witte wolk was.
Je leest wel meer over ronde open schuif wolken die lange tijd blijven hangen.
Na overleg met m’n vrienden komen we tot de conclusie dat het niet gaat om een interdimensionaal gat maar om een manifestatie van de aarde. Het aarde omveld heeft te maken met veel nieuwe technische fenomenen en manipulaties en reageert daarop. Ook worden door oost en west militaire experimenten met de atmosfeer gedaan die grote invloeden hebben. Het fenomeen dat mijn bron zag is een reactie vanuit Rusland. De aarde probeert zo te genezen van onze waanzin. Vlieg meer, lucht telefoneer meer, wifi meer  o, o , o!

Ik droom wel eens over mijn familie maar heb daar inhoudelijk niet zo veel mee.
Hoe zit het dan als je in de mannelijke lijn de stamvader bent, de naamdrager, de oudste zoon en in de vrouwelijke lijn de eerst geborene bent?  M’n raadgever vertelt me dat je dan wat extra familiairs hebt in de familiestam. Je hebt de vader- en de moederlijn. Bij indianen geldt vooral de moederlijn, de matriarchale lijn die bij mij werkt onder de voeten. Zonder het te weten heb je een stamverantwoordelijkheid die ik nog geen bewuste inhoud heb gegeven. De vaderlijn heeft meer mijn zus op zich genomen. Oké.

Het is weer volle maan en dat geeft weer een aparte impuls aan de aarde. Het aardeveld was echter niet ontvangend genoeg vanwege de te grote Zonne impuls dat op aarde weer een reactie geeft. Te veel vuur voor het waterveld. Evenwicht was nodig. Op bepaalde plekken in het Nieuw Zeelandse gebied blijft het moeilijk door de in het verleden plaatsgevonden atoombom experimenten. Dat geeft een grote lokale verstoring van de sferen dat blijft. Teveel destructief vuur vernietigd lang.

Het thema deze week was jaloezie. Een van de zeven leervelden van het ego. De rozenkruiser plaatsen dat onder het teken van Mercurius.
Het onopgevoede ego heeft moeite met deze menselijke leer spekten van omgang met luiheid (maan), hoogmoed (zon), drift (mars), wellust (venus) , gulzigheid (jupiter) en gierigheid (saternus). De kerk heeft eeuwen gepredikt dat je dit niet moet doen en dat niet door te verbieden, doch nooit geleerd hoe er als individuele person werkelijk mee om te gaan. Tijd voor bezinning

Deze week ook afscheid moeten nemen van twee oude bekenden. Jaloezie en afgunst spelen daarbij een rol wat zelfs leidde tot een onbewuste vloek die uitwerking kreeg in het persoonlijke veld en de woonplaats.  Een gemiste ontwikkelingskans.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten