zondag 11 oktober 2015

Angstig

aan de vruchten herkent men ...

Vraag; waar komt mijn angst vandaan?  Er zijn tenminste vier oude angsten; doodsangst die het grootst is en samenhangt met onverwerkt sterven. Dan heb je geboorteangst die altijd gebaseerd is op realiteit van het eigen binnenkomen hier. En je hebt angst van ouders en de omgeving/cultuur, die je kunt onderscheiden en op je geprojecteerd wordt.
Hier is Schirnding is bijvoorbeeld in de omgeving veel doodsangst door oorlog traumatiek in het verleden. Je ziet dan ook dat de onverwerkt gestorvenen weer incarneren hier in de omgeving om dat bewuster te verwerken, tenminste die opgave kan er achter zitten.  De oorlogsdoodsangst is in Nederland veel kleiner in de omgeving, doordat oorlogen lagen in een verder verleden.
Wil je de angsten in je system oplossen dan is reïncarnatie therapie een must om het onverwerkte aan het licht te brengen en te verwerken. Doodsangst is de grootste en hardnekkigste angst en de wereld wordt momentaan geregeerd door angst.
Omgevingsangst vraagt ook een oplossing en was en is een taak voor de sjamanen van toen en nu.  Het was eens dat ik op de hof in de kamer zat te schouwen en een zwarte man binnen kwam en me gebood om 20.00 uur buiten te zijn. Daar zag ik vele schimmen en een woordvoerder zei me; wij zijn verdoemde nazi’s en we kunnen nergens meer heen. Weet jij raad voor ons?


Angst in het hier en nu komt bijna niet nieuw voor tenzij iemand voor je staat met een mes en het lichaam angst heeft voor de overgang. Dan is het mogelijk je tijd en kun je je eraan overgeven!

Dus snel aan het werk, anders trekt het onverwerkte in het hier en nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten