zondag 30 oktober 2016

Manifestatietijd

Gisteren de 29ste oktober ontdekten we een vreemde waarneming op de wand in de oude zitkamer aan de zuidzijde. Het had sporen van watervlekken op de pas geverfde leem wand  van vakwerk structuur. De bruine sporen kwamen duidelijk van boven en van geringe hoeveelheid . Nu  wil het geval dat de dag daarvoor de installateur de cv  wandtoestellen heeft geïnstalleerd en de eerste aanname was dat daar een lekkage is opgetreden. Maar bij  inspectie vonden we niets.

Vanmorgen zat ik dit geval eens te bestuderen en  het volgende kwam naar voren.  Het is een manifestatie van subtiel naar vast en een  verwijzing naar iets onopgelost dat in de aarde onder het huis vast zat.  Rond 1700 BC was hier een Keltische bloedoffer  in een sjamanistisch ritueel bij dit bron-rivierheiligdom  waar twee waterstromen bij elkaar kwamen. De geest van dit dankoffer werd meegenomen in de neder wereld en daar bewaard. Het wilde nu bevrijd worden. De mensen wilden toen op deze wijze de goden eren, die hier in de midden wereld leefden op het eilandpunt waar nu de kerk staat.  
De slapende geest kwam uit de aarde zweven en werd door een reuzenhand omhoog gegeven waarna
het van het ene stadion naar het andere opsteeg  Het was immers en godenoffer en de bovenwereld neemt nu haar verantwoordelijkheid.  Ze vertelden me dat ze op deze wijze dit onopgeloste verleden zichtbaar wilden maken.

Opmerkelijk dat de muur waarop het water zich manifesteerde ook de muur was waar de brand zich manifesteerde in 2012. Dat was een manifestatie van de tegenkrachten , grote vernietigende vuurkrachten diep in de aarde, die geen bewustzijn hier willen. Ze mochten van het Geheel maar een beperkte vernietiging realiseren door de dak brand.  Daarachter zat ook een  verwijzing naar een onverwerkt stuk  van de oude dorpskern in de aarde.  Rond 300 AD was op de huidige kerkplek, toen een Germaans heiligdom,  een groot vuur ritueel waar de tegenkrachten zich gingen manifesteren en aanzetten tot strijd waarbij ter plaatse 4 doden vielen. Deze doden wilden nu bevrijd worden .

Het onverwerkte wil gezien worden en verder stromen juist in deze tijd waar het ongeziene zich manifesteert.
             en nu maar hopen dat het niet weer lekt…..hum……..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten