donderdag 27 oktober 2016

Zombificering


Dit zijn weer eens tijden van extremen op het linkerpad. Je ziet het ook in het gedrag van de medemensen. Overmaat in gebruik van alcohol, seks, drugs, uitersten zoeken, veel werken e.d. Dergelijk gedrag kan leiden tot zombificering. De verbinding met het eigen wezen valt weg en het aetherlichaam  wordt heel zwak, waardoor het lichaam gevoelig wordt voor tegenkrachten en het astrale lichaam overbezet raakt. Men wordt dan als het ware aangestuurd door een andere grootheid. Ook leidt tot zombificering tot moeilijk kunnen incarneren na de dood. Letterlijk kom je in de nederwereld terecht.
Nu is het aangaan van extremen een gedragsvorm die voortkomt uit een tekort en hoeft geen verslaving te worden als je er bewust in staat. Een fase met een begin en een einde waarna bezinning en herori├źntatie optreedt. Dan kom je op het rechterpad naar heiliging, heel wording. Een thema in de leergang gaialogie naast het zoeken van de eigen verbinding met de heel makende NATUUR.


In het voorjaar  op de 11e maart  2017 start ik weer een leergang  Gaialogie/geomantie op de zaterdag.  Tien maandelijkse zaterdagen en tien dagen in Schirnding in september.  Heb je belangstelling, laat het me weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten