woensdag 16 oktober 2019

De bijlagen van een windmolenparkDe plek de Noordkaap in Groningen is het noordelijkste puntje van Nederland.
Je hebt erbij mooi weer een prachtig uitzicht op het Duitse eiland Borkum  
Toen ik er in oktober was rond de herfst equinox wees een zeemeermin naar het westelijk gelegen windmolenpark. Dit Trianel Windpark Borkum bestaat uit 40 turbines met een totaal vermogen van 200 MW. Dit park wordt inmiddels uitgebreid met 32 turbines.
Ze hebben last van de trillingen, werd me duidelijk. Ik probeer het af te voeren naar een diepere laag maar die wil dat niet. Het zegt: dit is jullie probleem.

Een collega kent het probleem met de windmolens dat hij ook gezien heeft in Noord-Holland. Het is af te lijden naar acupunctuurpunt en daarheen leiden, volgens hem.

Volgens hem heeft een windmolenpark ook een negatief aura met een bol daarboven en een antenne. De bol straalt ook nog pijlen, banen naar de omgeving, elektromagnetische pijlen. Mensen wonen in dat veld worden er mee belast, krijgen er afdrukken van mee.

Een zee windmolenpark kan de zee ook uit haar lichaam brengen, net als het op de aarde staat de aarde uit haar lijf is.

Nodig is veel meer bewustzijn over de bijlagen van onze technologie, omdat met onze grootste liefdes Kracht veel leed kan worden voorkomen!

Info uit Nieuws
Het eerste commerciële windmolenpark in de Duitse Noordzee ligt zo'n negentig kilometer voor de kust van het Oost-Friese waddeneiland. Sinds de officiële inbedrijfstelling  augustus 2013 , kampt het park met technische problemen. Een brand in maart  2014 legde het park compleet stil. Vanaf  juni 2014  zou BARD1 weer stroom gaan leveren, maar dat is uitgesteld, schrijft Der Spiegel.
Het gaat de Duitse commerciële windmolenparken op zee sowieso niet voor de wind. Zo is windmolenpark Trianel nog altijd niet aangesloten aan het stroomnet en ook windmolenpark Riffgrad kampte met vertraging.
Bron. Begin 2014 rtvnoord

Maritiem aannemer Van Oord heeft opdracht gekregen voor de aanleg van een windmolenpark in de Duitse Bocht, 95 kilometer ten noordwesten van het Duitse Waddeneiland Borkum.

31 windturbines
Het windmolenpark bestaat uit 31 windturbines en gaat zo'n 178.000 huishoudens van groene stroom voorzien.

Tweede helft 2018
De werkzaamheden beginnen in de tweede helft van 2018. Eind 2019 moet het windpark in bedrijf zijn genomen.
RTV Noord, aug.2017


Geen opmerkingen:

Een reactie posten