vrijdag 1 november 2013

Een leegzuiger ontmaskerd


Vanmorgen op Allerheiligen heel vroeg wakker en m’n zoontje lag andersom in bed met zijn hoofd naar m’n benen. Ik weet dat kleine kinderen nog een goed richtingsinstinct hebben om zich te oriënteren of te verwijderen van het gevaar.

Bij subtiel onderzoek vond ik drie zuigbanen naar onze drie slaapplekken, die vitale levensenergie wegtrekken uit ons gezin. De banen leiden naar de Hohenberger burcht waar ondergronds een wezen leeft dat een combi is van een oud oerwezen en een buitenaardse. Een oerdemon die daar al leeft sinds de 18e eeuw en zijn levensenergie zuigt uit de omgeving . Oerkrachtwezens kunnen dus niet alleen opbouwend zijn, doch ook afbrekend of daaraan voorbij gaan.

1 opmerking:

  1. Lieve Dick,
    Zou het kunnen zijn dat dit oerwezen je aandacht wil trekken omdat het je hulp nodig heeft? Wellicht tracht het in contact te komen en heeft je kind hierop gereageerd omdat de boodschap voor jou bedoeld is en niet voor het kind, dat zich er daarom instinctief van afkeert. Nu je het vaderschap op je hebt genomen, is je eerste -instinctieve- reactie om te zorgen dat je kinderen beschermd zijn. Dus het zich afkeren van je kind op de poging van dit wezen om in contact met jou te treden, wordt logischer wijze uitgelegd als een poging van dit wezen om energie aan jullie te onttrekken. Maar wellicht dat, als je zonder functie en dus meer onbevangen dit contact aan kunt gaan, er dan andere informatie bovenkomt. Misschien de moeite van het onderzoeken waard. In liefde, Nina

    BeantwoordenVerwijderen