vrijdag 15 mei 2015

Geestig!


Gisteren was het Hemelvaartsdag en hier in het Duitse is het tegelijk vaderdag. Je ziet dan  op die dag mannen naar buiten trekken  om hun vaderschap te vieren. Voorheen alleen met andere mannen, maar nu meer in familie verband. Ze nemen dan een wagentje mee volgeladen met bier. Publiek drinken is hier geen misdrijf en openbare dronkenschap wordt oogluikend toegestaan, Een wat bijzondere manier voor de lagere klasse om hun lustwezens te laten botvieren.

Wij waren met vrienden gisteren op de Koeberg en de Galgenberg . In de oude tijd zocht men voor terechtstellingen negatieve punten op om  speciale overtreders daar te doden. Men zocht die punten op zodat hun demonen die hen bezetten in de onderwereld konden afzuigen.  Door de veranderde energie structuren zijn deze voormalige instroompunten nu uitstroompunten en komen niet alleen de demonen aan de oppervlakte maar ook de gevangen zieledelen.  Tijd voor aandacht om die te begeleiden op de verdere reis.

Interessant is het fenomeen hemel die boven ons wordt geplaatst en lange tijd het decorum was van de goden.  Ook christenen hebben het geloof dat daar de plaats is om voor eeuwig te verblijven bij God.  In tijd en ruimte plaats men boven tot het tijdloze waar het lichaam wordt verzorgt met eten, gezang en loven.  Zelf in de islam is het hiernamaals vol lichamelijk genot door drank en sexzucht. In oudere tijden werd  in het Europese gebied de aarde als toevluchtsoord gezien en elk gebied kent zijn bergen of heilige plekken waar de zieledelen naar toe reisden om een al of niet tijdelijk verblijf te vinden in de ondergrond. Bewaarpunten voor de zielen waar de nabestaanden naar toe reisden om hun familieleden weer te stimuleren om te incarneren. Opa is weer terug!  Een dergelijk punt was bijvoorbeeld de Tor in Glastonbury waar bepaalde mensen graag aan het einde van hun leven naar toe reisden om dicht bij het bewaar/doorreispunt te sterven.
Opmerkelijk dat nu nog steeds het door het christelijk geloof beïnvloede geloof geldt dat boven goed is en onder niet. Modern vind ik te weten dat ons zieledeel na het sterven verder reist en niet blijft hangen in ruimte, tijd of materie. Het kan gaan direct in een ander lijf, in een tijdelijk verblijf in de ruimte – boven, midden of onder- en kan helaas als deel ergens in het tijdloze blijven vasthangen.

Terug naar de galgenberg kent als voormalige negatief punt een tegenpoolberg, de Koeberg. Voorheen een uitstroompunt en nu een instroompunt vanuit de kosmos. Een overheerlijk bos waar het goed toeven is in de bergboslucht.  En verdraait weer een zieledeel meegepikt die verder wil reizen. Oké  werk aan de winkel!

En onderzoek maar eens wat voor programma’s je gevangen houden over wat er gebeurt bij het sterven. Wat je bestemming is voor het tijdelijke lijf en het tijdelijke eeuwige van ziel. Doe er niet zielig over maar blijf geestig!  We leven in nu een totaal andere tijdruimte dimensie!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten