donderdag 17 maart 2016

Subtiele schoonhedenLaatst hield ik een avond over herkenbare kenmerken van dit grote gebeid het Fichtelgebergte.
De mortaliteit door kanker is bijvoorbeeld hier relatief hoog door het voorkomen van graniet. Niet overall is graniet maar daar waar het aan de oppervlakte komt en huizen gebouwd zijn van deze steen is natuurlijke straling een belastende factor voor et organische systeem. Deze straling heeft overigens ook een helende invloed in het subtiele en een conserverende werking voor het materiele.
Opmerkelijk dat vooral de import bevolking meer last heeft van deze natuurlijke achtergrond straling. Deze populatie in dit gebied bestaat voor 40% uit ‘ verdrevenen’ die na de 2e W.O. uit het oosten zijn ontworteld  en ingeburgerd zijn in dit landschap met andere fysieke kenmerken.

Andere kenmerken van dit gebied zijn ondermeer;
- een zeer oud Oer-Berggebied
- een zeer oud spiritueel gebied dat altijd dun bevolkt is geweest en waar vele volkeren door heen gereisd zijn en al of niet tijdelijk bleven.
-  een magische vorm hebbend van een hoefijzer gericht op het noordoosten met een belangrijk aarde acupunctuurpunt dat verbonden is met twee ver weg liggende streken
- het brongebied van vierrivieren die elk een hemelrichting volgen gelijk in het Bijbelse paradijs wordt voorgesteld
- het oude hart van Europa
- dun bevolkt en rijk aan natuur in de vorm van geologie, planten en dieren en wouden
- 80% van de op aarde voorkomende mineralen komen hier voor
- een zeer oude en mens contact makende wezens sferen bestaande uit Godensferen, Godinnen sferen, kosmische wezens, zeer oude Oerwezens, steentijdwezens e.d. De naam Fichtelgebirge is mogelijk afgeleid van ‘Wichtel’, een aarde/natuur wezen
- een levende Aarde door ‘onderaards vulkanisme’

Hier is nog veel te ontdekken voor de subtiel spiritueel gezindten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten