donderdag 18 november 2021

tijden Veranderen ook voor de Godin

Vandaag uitgenodigd om een oude voor het publiek verborgen plek te bezoeken in het hoge Fichtelgebirge, een oude Godinnen plek die pas in de 11e eeuw in onbruik raakte door de uitroeiing van de oude vrouwelijke clan gemeenschap. 

Nu zijn in dit gebied nog vele oude Vruchtbaarheidsplekken die een combi zijn van de Godin met Pan, die een hele lange traditie hebben gekend. De zeer oude slangen cultussen, zijn nog herkenbaar in de granieten structuren.

de middenwereld kop van de onderaardse slangen Godin

zijaanzicht granieten bergcomplex


een informant die deze plek in twee levens kende, herkende deze steen. In hallucinaties zag ze dit als een opgerichte grote fallus. In horizontale vorm het een slangenkop.
De oude Cultus godinnen hangen er nog wat rond maar verdienen het ook dat in de 21ste eeuw een nieuwe reset ontstaat, een nieuwe Godin, die op het eind naar boven kwam in haar kristallijne vorm. Net als de oude Goden teruggaan in de Bovensferen, kunnen de oude Godinnen weer teruggaan diep in de Aarde.
Eer daarom niet het oude, waardoor je het oude archetype vasthoudt, maar Eer vooral het Nieuwe, dat wacht om herkend te worden, erkend en eventueel vorm gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten