dinsdag 20 september 2011

Eer het eigen super intelligente Oeraura

Gisterenavond had ik als thema de zoekmachines in ons menselijk systeem. De mens als geprogrammeerd wezen. Programma”s zijn er genoeg in ons systeem vanuit het lichaam, de ziel, de geest en vooral uit de omgeving; het plaatsbewustzijn.  De uitdrukkingen vanuit ons subtiele systeem maken ons allesbehalve vrij en houden ons de hele dag bezig. Het is dan ook een lange weg om uit deze verslavingen te komen en de gevangenisdeur achter je te laten. 
Een aspect van de programma’s zijn de afsluitingen die alleen al bij de geboorte in deze planeetgrenscultuur plaatsvinden.  De deur naar de voorgaande tijd en ruimte wordt door deze cultuur al heel snel gesloten. Het voorbestaan wordt niet meer herkend. Dan wordt al heel snel bij kinderen de deur gesloten naar andere werkelijkheden en zijn waarnemingen, fantasieën en dromen onzin. Dicht die deur en kom je in deze materie, ruimtetijdmachine.  Dan heb je nog externen die de mensheid als geheel afsluiten en controleren en legio medemensen houden je in de gaten en beperken je mogelijkheden en stellen alles in het werk dat je de eigen juiste systeemprogramma’s zich niet ontvouwen. De vrije keus wordt ingeperkt om je maatschappelijk dienstbaar te maken tot een willig instrument van deze afbrekende mensheid.  Gelukkig rebelleert ons diepere systeem wel eens en breken we uit maar je omgeving zal je snel weer tot de orde brengen en ben je voor hen in orde.
Tot de programmeringen behoren ook tal van verslavingen die je bezighouden en wat er uiteindelijk nog aan vrije ruimte, tijd en zijn overblijft zijn maar fracties van seconden. Gelukkig is er dan nog de slaap, waarin je wel vrijer kunt zijn en je werk mag doen, maar ja als het aura vol zit met vervreemdingen valt het niet mee om door deze oneigenlijkheden te reizen.
M’n vriend vertelde me dat het auraveld de harde schijf is in ons systeem waar programma’s zich op uiten. Ik noem het aura een drie-D-veld waar alles zich in kan manifesteren.  Een grondig actief beheer van dit veld is een must in deze tijd van over-beïnvloeding; legen van je prullenmand,beheren van je software en opschonen van je scherm en een uitstekend anti-virussysteem bijhouden.  Herken wat je binnen laat komen, waar openingen en verstoringen zitten en oude vorig leven systemen rondhuizen als bliksem in de atmosfeer. Het houdt je in elk geval wel bezig.
 Echter het aura is ook intelligent en kan je aanspreken en beheren zodat het leger, stiller, en authentieker wordt: Oer. Wat het uitdrukt raakt je wel maar je schiet niet meer zo snel in de materie, ruimte tijd machine. Je komt bij je stille ruimtetijdsubtiele materie van gevulde en vervulde  leegte.

Wees dan ook  je eigen subtiele softwarespecialist  Je lichaam, je computer, de hardware,  vernieuwt zich constant en elke keer heb je een nieuwe lichaamscomputer. Je dient wel de verantwoordelijkheid voor je systeem op je te nemen. Wees daarom intern actief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten