maandag 19 september 2011

Het rommelt in de aarde; opruiming!


In de V.S. is onverwachts een aardbeving opgetreden met een kracht van 5.8.. En ook in dit gebied het Fichtelgebirge zijn bevingen opgetreden in de Eger-zone met een maximale kracht van 2.3.  De laatste aardbevingszwerm was twee jaar geleden en de huidige bevingen vallen buiten het standaardgebeuren van eens in de zeven jaar.
“Zo rond één uur in de nacht wordt ik wakker van een diep gerommel in de aarde komend uit het oosten. Een aardbeving. Even later weer een beving. Het maakt in de sferen heel wat subtiel zwartafval los en de kobolten hebben het nu weer druk om dat te verwerken. Dank je wel natuurAarde!”
Wat is er gaande?  De Euriopan Times komt met een wel heel merkwaardig verhaal over de V.S. waar onderaardse atoombommen het geheime ondergrondse netwerken hebben opgeschoond. Lees meer over dit wonderlijke  verhaal en de vrijkomende aardgeluiden op:  http://www.eutimes.net/2011/08/russia-reports-nuclear-explosions-hit-vast-us-military-tunnel-network/
In elk geval is de aardkorst in beweging en maakt het rommel in de ondergrond los. Dat komt in de menselijke sfeer en heeft zo haar invloed op de verschillende emotionele lagen. Een noodzakelijk reiniging voor de komende reeds aanwezige nieuwe tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten