zondag 4 december 2011

Centrale heiligdomsplaatsen in Heidenaabtal met de Rauher KulmGisteren met Bernt de Rauher Kulm bezocht. Een centrale berg in de Oberphalz in een prachtig lossdal met zeer oude bewoningen. De oude Odinberg die nog steeds bezocht wordt door bliksemwolken die de berg omhullen. Op de top is geen boom die geen inslag heeft gehad!
De omgeving kent vele voorchristelijke plekken en de christenen hebben alles in het werk gesteld om het gebied te desacraliseren door kerken op de vier richtingen te bouwen en ze te wijden aan drakenbestrijders zoal Michael, Margaretha en Georg. Zelfs de beheerders van het gebiedsheiligdom zijn door de benedictijnen niet met rust gelaten, die hun grafvelden hebben ontwijdt. De hoofden werden omgedraaid, skeletten omgedraaid en zelfs stenen gelegd op de  borstbeenderen.
Gelukkig hebben deze grote Oernatuurkrachten deze overheersers tijd overleefd en hebben de vervloekingen niet hun werk gedaan en kunnen de oude reuzenkrachten  van Wodan, Odin, Wildeman, de oude Wijzen e.d. nog worden bezocht. Elke heilige berg heeft zijn grote vorm en zijn kleinere pedant die interessanter is dan de hogere, kleinere.  Eert wat altijd blijft, wat er ook mee wordt gedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten