zaterdag 7 juli 2012

Huis als kooi van Faraday



Gisteren was ik bij een oude bekende met wie ik veel heb samengewerkt in de geomantie. Ze heeft met haar man en kinderen een nieuw huis gekocht. Het huis heet lokaal ‘Wellblechgarage’; een 17 jaar oude moderne villa die aan de buitenzijde is geïsoleerd en afgedekt met aluminium golfplaten.  Het huis was bewoond door de locale dominee. De vrouw heeft nu last van druk op het hoofd en pijn in de onderrug. Wat is hier nu het geval?
Het huis heeft een staalconstructie en aan de buitenzijde een afdekking  van aluminium.  Metalen constructies  maken het huis  tot een kooi van Faraday waar niets in komt en niets uit gaat.  De uitscheiding van subtiel afval was dan ook zeer slecht en de inscheiding van omgevingsenergie is minimaal en zelfs geen vanuit de aarde.  Daarnaast werkt het metaal ook als een ontvanger van allerlei  technische trillingen in de atmosfeer. Een vriend van me noemde haar exponentieel dom om als vakvrouw zo’n huis te kopen. Immers je huis is je derde huid!
Ik was wel nieuwsgierig wat er nog meer gaande was in het huis. Het had op subtiel vlak geen aarde-energie en de vuurkwaliteit was sterk negatief en geconcentreerd op een punt waar een alchemische rode technovuurdraak woont. Deze komt uit de bovensferen en voelt zich thuis bij deze huisenergie. Op die plek loopt ook een geomantische zone die weer gevoed wordt door een nabijgelegen negatief geladen huis.
De baan hebben we weten af te leiden de aarde in en het element aarde in huis teruggebracht. Dat gaf al enige opluchting. De kunst blijft steeds om in welke situatie dan ook iets aan te pakken en niet te blijven oordelen van ‘ach, ach, ach’.
Dat neemt niet weg om bij de koop van een huis vooronderzoek door een derde  noodzakelijk  is vooral als je zelf een deskundige bent. Schijnbaar kun je je kwaliteiten niet inzetten voor jezelf of je bent op het moment van besluitvorming misleidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten