maandag 2 juli 2012

Koninklijke vomen




  
Waden Hill, Avebury, Wiltshire, 1st July 2012
Gewasfenomenen blijven boeien, waar grote krachten achter zitten. Ervaar bijvoorbeeld wat ze met je doen en hoe het ontstaansproces is.
Vanuit een andere dimensie komt een impuls in deze materie-tijd-ruimte en dringt diep tot in de aardekern.  Van daaruit keert de impuls retour in de atmosfeer en weerkaatst naar de aarde en geeft in het elektromagnetische aardveld een snelle energetische reactie die een zichtbare vorm materialiseert in een graanveld. Geometrische vormen als deze hexagrammen in tienvoud in een gelijkbenige driehoek zijn in de geomantie beter bekend als Oervormen, waaruit onze materie-tijd-ruimte in diepere zin is samengesteld. Het geschapene is steeds een uitdrukking van iets in het subtiel energetische.
In de materie vormt het vervolgens een sterk gepolariseerd veld; sterk plus veld in de ‘cirkel’ met daarbuiten een krachtig negatief veld ter compensatie.
Gelijksoortige beeldtaal tref je aan bij cladnische vormen, die ontstaan op een trillende koperplaat, of bij muziek of bij waterkristallen.  Steeds zijn het tonen/trillingen die vormkracht neerzetten.  Je ziet het bijvoorbeeld ook bij ijskristallen en in de plantengroei  in de goetiaanse groei.
Geniet van deze figuren en zie wat het doet met je eigen micromilieu. Ze kunnen secundair gebruikt worden bij heling en evenwicht scheppen en zelfreiniging. Ook mooi te bezien in haar driedimensionale vorm en de daarin aanwezige multidimensionale werkelijkheden.

Wil je je verdiepen in geomantie, dan begint in het najaar een nieuwe leergang Gailaogie. Neem kontakt op als je wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten