woensdag 17 december 2014

Inwinterings bos ervaringen….

Het is naar het midwinterpunt-tijd. Ook een tijd om naar buiten-binnen te gaan. Nu met de jongste dochter Josefien het grote bos in ten noorden van de hof. Diepe stilte met vele ontmoetingen.
De eerste ontmoeting was met een middelgrote bosreus die verhaalde dat er in de natuurwezen werelden veel onrust is bij de pas gebouwde windmolens. Volkeren vertrekken door de lage frequente trillingen in de aarde.
Later is er en ontmoeting met een gevangen draak die bij vrijlating zich omvormde in een reusachtige vriendelijke reus. Gevangen gezet door de oude christelijke magie en nu  tot een beschermer geworden.
Op het bospad kwam ik tot twee keer toe grote snel rennende hellehonden tegen die op pad, jacht waren begeleid door een heel groot wezen, de eenogige reus, Odin? Ook trof ik in een berg een wakker geworden slang aan die het landschap in ging. Bijzonder was ook de bosfee boven in de boomsferen die lichtend toekeek en haar aetherstok uitstak en het aura reinigde van ongerechtigheden.
Veel waarnemingen in de rechter hersenhelft en met recht kun je de wandeling door de stilte van het Oerbos een rechts oriëntering noemen.
Bij een jacht zit in het bos kwamen angstige gedachten op; gedachten die de jager schept in zijn Umfeld. Opmerkelijk dat een mens steeds hetzelfde schept wat hem juist gevangen houd!
Ver in het bos vlogen zwarte draken rond met zwartachtige toverachtige wezens. Nog nooit zo gezien maar wel uit een oude tijd in het hier en nu nog komend. Het herinneringsveld van de omgeving houdt vele ervaringen ook aanwezig en in het kontakt worden ze weer wakker.
Diep in de aarde zat een bijzonder licht die het aardeaura van mij reinigde. Het is een echte stroom dag na een forse acupunctuurbehandeling. Goed om weer thuis te zijn in het Oer gebeuren van het eeuwige nu, samen met een andere wereld. Plots klinkt een hard rokend schot van een jachtgeweer. Dat brengt je weer in de mensen wereld van strijd, angst en heerserij.
Een vriend zegt het zo mooi dat nu de natuur zich aan het heroriënteren is voor de winter.  Een inwinteringsproces .

16.12.2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten