vrijdag 5 december 2014

Weg met die hoogfrequentie naar meer Naturering?


Waar komt toch de denaturering van deze Aarde toch vandaan? De relatie met de uiterlijke en innerlijke natuur  is in de huidige wereld ver weg van wat het eens was. De mens levend in de stad, weg van het land en de natuur in een techno-wereld van het imaginatieve. De natuurlijke verbinding met de eigen en aardse geestelijke dimensies  erodeert, verdwijnt.

Dat is al heel lang zo en het  toonbeeld van de patriarchale warrior culturen, van de aanbidding van de linker hersenhelft, de hersenstam  en de natuur onvriendelijke hoofd-religies als christendom, islam, jodendom.  Dat leidt ondermeer tot de virtuele techno mens die nu verslaafd is aan de dode materie culturen.


De natuurlijke ontbinding met de Aardse geestelijke dimensie is al meer dan 7000 jaar in de late Steentijd gekomen toen buitenaardse impulsen  van Aarde onvriendelijke culturen de mens wilden ontmenselijken en afhankelijk wilden maken van deze indringers die de mensheid vervreemdend maakt van deze Moeder-planeet.

Bij mezelf ervaar ik het als een krans om de kruin, een bezwering van hoog frequente straling. Deze krans wordt nu juist in deze tijd gevoed door  een verzwakt aards magneetveld, wifi, telefonie en internet.

Om uit deze verslaving te komen is een dagelijkse ontlading van de hoogfrequente energie zeker nodig. Bepaalde stenen op koolstofbasis kunnen je daarbij helpen. Ik pleit in deze vreemde tijd dan ook voor meer menselijkheid en minder techniek. Gooi het gewoon weg in deze mooie decembertijd van intimiteit en nabijheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten