donderdag 26 februari 2015

Kosmoswezens: de Nordics


Onlangs melde Ninefornews dat Poetin contact heeft met buitenaardsen, volgens een Britse bron. Twee partijen zouden hem contacteren; de reptielachtigen en the Nordics.

De Nordics  hebben rijzige gestalten en zien eruit als mensen, aldus bronnen. Eigen onderzoek geeft aan dat ze een oud menselijk ras zijn die nu in de aardkorst leven.   Ze leven vooral in het noordelijke deel van het noordelijk halfrond boven de lijn van Duitsland. Ze zijn intelligenter dan mensen en hebben Heelal – en meer-dimensie contact. Ze zijn heel geaard en zijn subtiel energetisch bij mij te ervaren onder de voeten en contact gaat met hen telepathisch.
Over het contact met Poetin zijn ze duidelijk; “we hebben wel contact met mensen maar bemoeien ons niet met mensen.” Oftewel wij mensen dienen onze eigen klus te klaren en de Nordics respecteren dat.


O ja en de benaming buitenaardsen is misschien niet voor de Nordics in de huidige situatie van toepassing. Buitenaards wil zeggen dat ze nu wonen buiten de Aarde maar niet van de Aarde zijn en elders in het grote universum een thuisbasis hebben. Net als ik een geboren Nederlander en daar een eerste verblijfspunt heb  maar nu op een tweede verblijfspunt woon in Duitsland, hoort mijn wezen thuis in de Kosmos en zijn uitdrukking hier op Aarde is één van de vele tijdelijke verblijfsmogelijkheden.  In feite zijn mensen ook buitenaards maar wat in de mens woont kan vele herkomsten hebben. De Nordics zijn voor mij Kosmoswezens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten