zondag 22 februari 2015

op stap ervaringen

Zondagmorgen de 22ste februari. Eén graad onder nul en de sneeuw is aan het wegdooien door de krachtige dag zon. Een boswandeling met de kleine Josphiene.

De innerlijke stem* zegt me; Kijk eens om je heen. Wat zie je? Ik zie bomen, een bos, sneeuw op de grond dat dominant is in de zichtbare wereld.  Maar subtiel is het een stenen landschap. Stenen zijn hier dominant.  Ons menselijk subtiele lichaam ziet er ongeveer zo uit als ons materiele lichaam met enkele uitzonderingen daargelaten. Een geamputeerd been is subtiel gewoon nog een been.

Anoniem, Andromeda geketend aan de rots, circa 1570-1580. Museum Bomans
Hoor steeds een raaf rechts van me roepen, en een tweede. Maar wat spreekt via hen? Ik zie onder een dino, een gevleugelde draak die met één van z’n achterpoten is vast geketend. Deze oerkracht wil bevrijd worden. Demonische kracht hebben het zo’n 500 jaar geleden ceremonieel geketend. De twee raven roepen weer. Het bevrijde subtiele wezen zegt me een wens te doen. Het is altijd aandoenlijk deze gesten te horen. De raven zijn nu plots niet meer als woordvoerder te horen. De dieren als kanaal. Het is stil in het bos.

Op een open plek is de boven sfeer goed te beleven, met veel lichtheid. Een soort aards paradijs bevindt zich daar in het subtiele. Dit subtiele paradijs zal in de nabije toekomst weer op aards niveau zich uitdrukken en kent een kosmische ordening cyclus van zo’n 1000 jaar. Van 500 BC tot 500 AD was het hier op aarde.

Plots zie ik een hele grote reus voor me staan. Ben je een spiegeling in me of echt, vraag ik me af. Het slaat m’n Spiegel stuk en wijst naar het zuiden.  “Daar is iets mis: moorden en plunderingen. Ik zie oorlogswezens die zich voeden met bloed en ellende hun zin krijgen die onbewusten aanzetten tot.**

Plots gaat m’n blik naar het oosten. In de afgraving van de nabij gelegen steenfabriek komt een bepaalde energie vrij uit de aarde. Openingen door mensen gemaakt waren altijd al verdacht van valse uitstromen en hier gaat het om een zwarte mist, zwart afval dat het bos intrekt waar het last van heeft.  Het trekt nu de aarde in en door de zuivering komen de kabouters weer naar boven. Welkom!

* m’n innerlijke stem komt uit m’n rechter hartgebied, het gedeelte waar het derde van de vier hartcentra zich bevindt, waar de sino-artiale node van het fysieke hart  ligt, het causale hart, een bewustzijnspunt.

**Met de terugkeer van het kalifaat is ook de jihad weer springlevend. Het is de plicht van een kalief oorlog te voeren en gebied te blijven veroveren, tot door een selecte groep uitverkoren gelovigen de heilstaat op aarde wordt gevestigd. Een belangrijk onderdeel van deze jihad is de terreur die we krijgen voorgeschoteld via de propagandavideo's met onthoofdingen, verbrandingen en zelfs kruisigingen. Het doel is angst zaaien onder de vijand en die uitlokken tot militair ingrijpen. Om het Einde der Tijden te bewerkstelligen is immers een massale confrontatie nodig tussen gelovigen en ongelovigen. Zo veel mogelijk bloed van ongelovigen vergieten is het doel…

….De Pechtoldiaanse wegkijkers in ons land onderkennen dit fenomeen niet en daardoor heeft het Westen nog geen antwoord op dit nieuwe fascisme dat ons voor het eerst in zeventig jaar weer existentieel bedreigt. Na zeventig jaar vrede en welvaart zijn we verweekt en verwend geworden, we kunnen niet omgaan met dit brute geweld en maken daardoor verkeerde keuzes….

…..Het Midden-Oosten, delen van Afrika en ook Europa en in iets mindere mate Noord-Amerika zullen de jihad gaan ervaren de komende jaren. Europa wordt als uiterst makkelijke prooi gezien: vergrijsd, risicomijdend, zonder enige vechtlust, zielloos in het post-christelijke tijdperk en geleid door zwakke politici…
Adjiedj Bakas, trendwatcher, 21.02.2015


Geen opmerkingen:

Een reactie posten