dinsdag 31 mei 2016

goden speren en gebruik door de Macht

Ik was vorige week in Neurenberg met de familie op bezoek aan de dierentuin.
Het thema dat onderweg op kwam was de magische lans die in de sferen boven de stad hangt.  Zwart magisch kan die energie gebruikt worden  door mensen die daar mee om willen gaan, bijvoorbeeld zwarte magiërs, die daar dan special naar op zoek gaan. De tegenpool, de lichtzoekers zoeken de ‘hemel op aarde-punten- voor hun lichtwerk.
“Goden-speren” uit de ruimte is geen nieuw fenomeen doch zo oud als de Aarde. De sfeerspeer in Neurenberg duidt op een mislukte bevruchting in de 14e/15e eeuw.  Deze subtiele lans was afkomstig uit een zwart gat in de ruimte.
In de laatste W.O. hebben de Nazi’s deze energie weer misbruikt.
Een ander opmerkelijk gegeven is dat de afvallagen in e ondergrond bijna ondoorgrondelijk sterk zijn/

Heilige lansen en hun occulte waarden
Er zijn overigens meerdere heilige lansen te vinden in de wereld. Rome, Krakau en Etschmiadzin (Armenië) claimen er allemaal een te bezitten.
De lans in Wenen lijkt echter het meest authentiek. Zijn historie gaat het verst terug en is te traceren tot aan Constantijn De Grote die in de vierde eeuw na Christus als eerste Romeinse keizer het Christendom omarmde.  Van de lans wordt verteld dat de Romeinse soldaat Longius Jezus aan het kruis in de zij heeft gestoken.
Later zou de speer gezien zijn in de Heilig Graf kerk van Jeruzalem en rond 570 na Christus door pelgrim Sint Antonius van Piacenza in de Basiliek van de berg Zion (Jeruzalem). Daarna kwam de speer o.a. in handen van koning Alaric (Visigothen), keizer Theodosius van Rome, Atilla de Hun en de eerder genoemde Karel Martel en Karel De Grote. Zelfs Napoleon zou gepoogd hebben de lans in bezit te krijgen tijdens de slag bij Austerlitz, maar toen was de speer al in veiligheid gebracht door zijn tegenstanders
Karel de Grote zou zo’n 50 veldslagen winnend hebben afgesloten dankzij de speer;
Karel Martel zou in 732 met het kleinood Europa gered hebben van de Arabieren
Frederik Barbarossa zou dankzij de speer zeer succesvol zijn geweest totdat hij het wapen liet vallen tijdens het oversteken van een rivier. Karel De Grote zou overigens op dezelfde manier zijn omgekomen als Barbarossa, ook ‘dankzij’ het verlies van de speer in een rivier.Hitler en de lans
Toen Adolf Hitler in 1912 het Hofburg Museum in Wenen bezocht, raakte hij volkomen gehypnotiseerd door het wapen. Doctor Walter Stein vergezelde die dag de latere führer en vertelde dat Hitler in een zodanig diepe trance verkeerde dat hij de wereld om hem heen volledig uit het oog verloor.
Hitler zelf zei het volgende over zijn eerste bezoek aan de Weense Schatzkammer: “Ik stond voor langere tijd naar de Heilige Speer te staren. Ik was me niet bewust van anderen. Het leek of het voorwerp een innerlijke kracht had. Het voelde of ik het voorwerp in een eerder stadium van de geschiedenis had vastgehouden. Alsof ik de gelukkige was die de speer in vroegere tijden bezeten had. Het was net alsof ik degene was die hem had uitgeroepen tot mijn persoonlijke talisman van de kracht. Het leek alsof ik degene was die het lot van de wereld in handen had….”Tijdens de Anschluss van Oostenrijk bij Duitsland in 1938 haalde Hitler op13 oktober 1938 per gepantserde trein als eerste de Heilige Speer uit het Weense Hofburg paleis en nam hem mee naar nazi-partij-stad Neurenberg waar het werd bewaard in de kathedraal.
Toen Duitsland zwaar onder geallieerd vuur kwam te liggen, werd de lans naar een bomvrije schuilkelder gebracht.
Op de laatste april-dag van 1945 kregen de Amerikaanse strijdkrachten de speer in handen. Toeval of niet, maar ongeveer een uur later stierf Reichführer Adolf Hitler in een bunker in Berlijn. De legende wil dat de eigenaar van de speer zijn kracht bij verlies kwijt raakt. 
De speer is weer teruggebracht naar Wenen, waar het te zien is.
Bron;
http://www.historien.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten